Zonnepanelen Kruisland

BINK Solar voorziet u graag van advies over zonnepanelen, ook leveren en installeren wij zonnepanelen bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren. In 2009 hebben wij onze eerste zonnepanelen geïnstalleerd. De installatie trok de aandacht van de hele straat. Nu, na het opdoen van de nodige ervaring, kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van zonnepanelen. Wilt u ook zonnepanelen op uw dak in Kruisland? Neem dan contact met ons op, we bespreken samen de mogelijkheden!

Onze garanties op zonnepanelen in Kruisland

Als u ervoor kiest om zonnepanelen op uw dak in Kruisland te nemen, bieden wij daar een aantal garanties voor, waar u van profiteert. Standaard ontvangt u een systeemgarantie van 5 jaar. Op de zonnepanelen geldt een garantie van 10 jaar en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. Hieronder vindt u een aantal andere garanties die wij bieden;

 • Service- en onderhoudscontract
  Jaarlijkse inspectie op locatie, uitgebreide garanties en verzekeringen van de installatie en 48-uurs storing service. (optioneel)
 • Prijs/prestatie
  Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, wereldmerken die voldoen aan hoge standaards en wij voorzien u altijd van scherpe offertes voor topkwaliteit.
 • Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid
  BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979) met meer dan 35 jaar ervaring.
 • Totaalpakket
  Levering, advies, engineering, installatie van uw zonnepaneleninstallatie. Tevens profiteert u natuurlijk ook van onze goede service.

Monitoring van uw zonnepanelen in Kruisland

Door u toegang te geven tot ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem, krijgt u inzicht in de opbrengsten van uw zonnepanelen in Kruisland. Dit monitoringsysteem is in te zien via uw computer, maar ook via uw mobiele telefoon! U kunt jaarlijks, maandelijks en zelfs dagelijks de prestaties van uw installatie bekijken. Tevens wordt u regelmatig op de hoogte gehouden per e-mail.

Neem contact op voor zonnepanelen in Kruisland

Bent u overtuigd? Wilt u meer informatie? Of heeft u nog vragen over zonnepanelen in Kruisland? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Als u liever direct een medewerker wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700, onze medewerkers staan u graag te woord.

Referenties

Aanleg zonnepanelen is keurig verlopen!

Henk Boot van Imkerij Den Hill heeft nu ook zonnepanelen. Met zijn 21 Full Black p...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Kruisland Nog vragen? Wij helpen u graag.
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar