Zonnepanelen Kruisland

BINK Solar voorziet je graag van advies over zonnepanelen, ook leveren en installeren wij zonnepanelen bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren. In 2009 hebben wij onze eerste zonnepanelen geïnstalleerd. De installatie trok de aandacht van de hele straat. Nu, na het opdoen van de nodige ervaring, kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van zonnepanelen. Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Kruisland? Neem dan contact met ons op, we bespreken samen de mogelijkheden!

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Onze garanties op zonnepanelen in Kruisland

Als je ervoor kiest om zonnepanelen op jouw dak in Kruisland te nemen, bieden wij daar een aantal garanties voor, waar je van profiteert. Standaard ontvang je een systeemgarantie van 5 jaar. Op de zonnepanelen geldt een standaard garantie van 10 jaar en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. Hieronder vind je een aantal andere services en garanties die wij bieden;

 • Service- en onderhoudscontract
  Jaarlijkse inspectie op locatie, uitgebreide garanties en verzekeringen van de installatie en 48-uurs storing service. (optioneel)
 • Prijs/prestatie
  Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, wereldmerken die voldoen aan hoge standaards en wij voorzien je altijd van scherpe offertes voor topkwaliteit.
 • Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid
  BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979) met meer dan 35 jaar ervaring.
 • Totaalpakket
  Levering, advies, engineering, installatie van zonnepaneleninstallaties. Tevens profiteer je natuurlijk ook van onze goede service en klantvriendelijkheid.

Monitoring van je zonnepanelen in Kruisland

Door je toegang te geven tot ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem, krijg je inzicht in de opbrengsten van je zonnepanelen in Kruisland. Dit monitoringsysteem is in te zien via je computer, maar ook via je mobiele telefoon! Je kan jaarlijks, maandelijks en zelfs dagelijks de prestaties van de installatie bekijken. Tevens word je regelmatig op de hoogte gehouden per e-mail.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Neem contact op voor zonnepanelen in Kruisland

Ben je overtuigd? Wil je graag meer informatie? Of heb je nog vragen over zonnepanelen in Kruisland? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Als je liever direct een medewerker wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700, onze medewerkers staan je graag te woord.