Zonnepanelen nodig?

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. Je doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. En met de stijgende energieprijzen is het ook voor jou als particulier, ondernemer of organisatie steeds aantrekkelijker om met zonne-energie zelf in de energie behoefte te voorzien. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op jouw pand in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Meer hierover weten? Lees hieronder alles over zonnepanelen of neem contact met ons op!

Zonnepanelen kopen?

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen? Voor echt vakmanschap ben je bij BINK Solar aan het juiste adres.

Error: Page unknown - Reference: 14964

Terugverdientijd zonnepanelen

Met een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar ben je snel uit de kosten voor je zonnepanelen.

Opbrengst Zonnepanelen

Met zonnepanelen kun je direct besparen op de maandelijkse energielasten. Afhankelijk van de kwaliteit van de zonnepanelen en het aantal kunnen de zonnepanelen voldoende rendement opleveren voor een heel huishouden.

Subsidie Zonnepanelen

Wist je dat de terugverdientijd van de zonnepaneleninstallatie kan afnemen door gebruik te maken van subsidie op de zonnepanelen?

BTW teruggave Zonnepanelen

De BTW op de investering in zonnepanelen kun je terugvorderen. Het terugvorderen van de BTW kun je zelf doen, maar als je wilt nemen wij deze (administratieve) zorg graag uit handen.

Batterij zonnepanelen

Met een batterij voor de zonnepanelen kan ook op momenten waarop de zon niet schijnt gebruik worden gemaakt van de zelf opgewekte zonne-energie. Met een batterij voor je zonnepanelen maak je dus effectiever gebruik van de opgewekte energie. 

batterij-voor-zonnepanelen.jpg

"De installatie van zonnepanelen gaan we waarschijnlijk sneller terugverdienen dan verwacht!"

De heer Elst, 2015 - "We hebben destijds voor zonnepanelen gekozen, omdat we toen gebruik konden maken van de subsidieregeling ''Asbest eraf, zonnepanelen erop''. Ook zonder deze subsidie hadden we uiteindelijk voor zonnepanelen gekozen. We waren er al langer mee bezig, maar toen deze subsidie kwam was het een mooi extraatje. We hebben voor BINK Solar gekozen, omdat dit een bedrijf uit de buurt is. De installatie gaan we waarschijnlijk sneller terugverdienen dan verwacht, want de jaarlijkse opbrengst is een stuk hoger dan we dachten. Ook voor andere kwekers is het interessant om te investeren in zonnepanelen. We willen uiteindelijk toch energie onafhankelijk worden en we krijgen een betere naam!"

Voordelen van zonnepanelen

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png