Error: Page unknown - Reference: 1935

Notice:Undefined index: iDefaultPage
Notice:Undefined index: pPage
Zonnepanelen | BINK Solar

Zonnepanelen nodig?

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. En met de stijgende energieprijzen is het ook voor u als particulier, ondernemer of organisatie steeds aantrekkelijker om met zonne-energie zelf in uw energie behoefte te voorzien. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op uw pand in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Meer hierover weten? Lees hieronder alles over zonnepanelen of neem contact met ons op!

Zonnepanelen kopen?

Bent u van plan om zonnepanelen te kopen? Voor echt vakmanschap bent u bij BINK Solar aan het juiste adres.

Subsidie Zonnepanelen

Wist u dat de terugverdientijd van uw zonnepaneleninstallatie kan afnemen door gebruik te maken van subsidie op uw zonnepanelen?

Kosten zonnepanelen

Met een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar bent u snel uit de kosten voor uw zonnepanelen

Opbrengst Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u direct besparen op uw maandelijkse energielasten. Afhankelijk van de kwaliteit van de zonnepanelen en het aantal kunnen de zonnepanelen voldoende rendement opleveren voor een heel huishouden.

BTW teruggave Zonnepanelen

U kunt de BTW op uw investering in zonnepanelen terugvorderen. U kunt het terugvorderen van de BTW zelf doen, maar als u wilt nemen wij deze (administratieve) zorg graag uit handen.

Beste merk Zonnepanelen

De leverancier markt voor zonnepanelen is enorm gestegen. Diverse merken van zonnepanelen houden zich continu bezig met het doorontwikkelen van hun panelen. Bink Solar kiest daarbij voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Werkgebieden Bink Solar

In 2009 installeren we de eerste zonnepanelen in Zundert. Vandaag de dag zijn we gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland

"De installatie van zonnepanelen gaan we waarschijnlijk sneller terugverdienen dan verwacht!"

De heer Elst, 2015 - "We hebben destijds voor zonnepanelen gekozen, omdat we toen gebruik konden maken van de subsidieregeling ''Asbest eraf, zonnepanelen erop''. Ook zonder deze subsidie hadden we uiteindelijk voor zonnepanelen gekozen. We waren er al langer mee bezig, maar toen deze subsidie kwam was het een mooi extraatje. We hebben voor BINK Solar gekozen, omdat dit een bedrijf uit de buurt is. De installatie gaan we waarschijnlijk sneller terugverdienen dan verwacht, want de jaarlijkse opbrengst is een stuk hoger dan we dachten. Ook voor andere kwekers is het interessant om te investeren in zonnepanelen. We willen uiteindelijk toch energie onafhankelijk worden en we krijgen een betere naam!"

Voordelen van zonnepanelen

8
U bespaart direct op uw maandelijkse energielasten

9
De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar

2
Waardevermeerdering van uw pand

14
Nauwelijks onderhoud

6
U investeert in een duurzame toekomst

7
Op de bank levert uw geld niets op

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.