een team vol energie

wij zijn bink solar

Persoonlijk en Vakkundig advies

Ons team adviseert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Zo hebben we de afgelopen jaren vele zonnepanelen op woningen, bedrijven en overheidsinstellingen geplaatst.

Garantie en service

Standaard bieden wij je een systeemgarantie van 5 jaar. Voor de zonnepanelen geldt een standaardgarantie van 10 jaar en geldt bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. Benieuwd naar alle garanties? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

BINK Solar biedt:

  • Zekerheid
  • Vakkundigheid
  • Persoonlijk advies
Neem contact met ons op

Maak kennis met onze specialisten!

Het is de zomer van 2009 als we de eerste zonnepanelen installeren op een woonhuis in Zundert. De installatie trekt de aandacht van de hele straat, verwondering alom. Vandaag de dag zijn we als BINK Solar gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt.

Bekijk onze specialisten

Hoe ziet een dag werken bij BINK Solar er uit?

Solar expert word je dan ook niet van de ene op de andere dag, daar groei je naar door als blijkt dat je er aanleg en interesse voor hebt. Kom jij ons team versterken?

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png