Over BINK Solar

Het is de zomer van 2009 als we de eerste zonnepanelen installeren op een woonhuis in Zundert. De installatie trekt de aandacht van de hele straat, verwondering alom. Vandaag de dag zijn we als BINK Solar gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt.

Ons team adviseert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Zo hebben we de afgelopen jaren vele zonnepanelen op woningen, bedrijven en overheidsinstellingen geplaatst.

Tijdens uw oriëntatie op internet zult u ervaren dat er online erg veel informatie over zonnepanelen beschikbaar is. Logisch, gezien de voordelen: u bespaart direct op uw energienota én u spaart het milieu. Na het bezoeken van diverse websites lijkt het misschien alsof alle zonnepanelen hetzelfde zijn. Toch zijn er wel degelijk verschillen in de prestatie en opbrengst van de diverse systemen. Dit verschil zit hem in de kwaliteit van zonnepanelen, omvormers en niet te vergeten het verschil in ervaring, kennis en kunde van adviseurs en monteurs.

Middels de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben we duidelijke keuzes gemaakt wat betreft product samenstelling. Als betrouwbaar familiebedrijf willen we natuurlijk waarborgen dat we de beste kwaliteit zonnepanelen leveren.

Als u vragen heeft over de investering, opbrengst of andere zaken dan kunt u contact opnemen met ons team van specialisten. We helpen u graag verder. Vervolgens hoeft u alleen nog maar voor de juiste leverancier te kiezen. Lees hier over de garanties van BINK Solar.

Ons team
Niek Bink
Niek Bink
Directeur
N.Bink@binksolar.eu
Patrick Kuipers
Patrick Kuipers
Adviseur zonnepanelen
P.Kuipers@binksolar.eu
Willem Noorland
Willem Noorland
Adviseur zonnepanelen
W.Noorland@binksolar.eu
Lotteke Daems
Lotteke Daems
Verkoop assistent
L.Daems@binksolar.eu
Frits Veerbeek
Frits Veerbeek
Projectleider
F.Veerbeek@binksolar.eu
Gijs Mulkens
Gijs Mulkens
Projectleider
G.Mulkens@binksolar.eu
Roy Jacobs
Roy Jacobs
Monteur
R.Jacobs@binksolar.eu
Martijn Gouda
Martijn Gouda
Monteur
M.Gouda@binksolar.eu
Michel van den Broek
Michel van den Broek
Monteur
M.Vdbroek@binksolar.eu
Oleg Galiachmetov
Oleg Galiachmetov
Monteur
Jan Tomes
Jan Tomes
Monteur
Onze 5 Garanties
  1. Totaalpakket                                     Advisering, engineering, installatie en service van uw zonnepaneleninstallatie.
  2. Prijs/Prestatie                                   Scherpe offertes voor topkwaliteit, wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten, stuk voor stuk bekende wereldmerken die voldoen aan de hoogste standaards.
  3. Bedrijfszekerheid/Betrouwbaarheid   Wij zijn onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979) met meer dan 40 jaar ervaring.
  4. Garantie en service                              Standaard bieden wij u een systeemgarantie van 5 jaar. Voor de zonnepanelen geldt een standaardgarantie van 10 jaar en geldt bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar.
  5. Service- en onderhoudscontract      Optioneel, jaarlijkse inspectie op locatie, 48-uurs storingservice, uitgebreide garanties en verzekeringen van de installatie en hieruit volgend productieverlies. Informeer naar de mogelijkheden op maat.
Vrijblijvend Contact

Openingstijden:
Op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur. Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar