Zonnepanelen Venlo

Op zoek naar de zonnepanelen specialist van Venlo? Dan zit u goed bij BINK Solar. Al sinds 2009 leveren en installeren wij zonnepanelen waardoor wij over de juiste kennis en ervaring beschikken. Het installeren van zonnepanelen op daken wordt steeds populairder, ten eerste bespaart het kosten en ten tweede is het ook nog eens goed voor het milieu. Na ongeveer 8 jaar heeft u deze renderende investering terugverdiend. Een goede reden om vandaag nog contact met ons op te nemen. 

Zonnepanelen op uw eigen dak in Venlo? Hier zitten veel voordelen aan.

Door middel van zonnepanelen wekt u goedkoop groene energie op en behaalt u een financieel rendement tot wel 14%. Er zijn meerdere mogelijkheden voor subsidie op zonnepanelen voor zowel particulieren als voor de zakelijke gebruiker. Als bedrijf profiteert u hierdoor van eventuele belastingvoordelen.

BINK Solar levert en installeert diverse zonnepanelen van A-merken in omgeving van Venlo. Voor elke situatie bieden wij de beste oplossing. Naast levering aan en installatie bij particulieren, kunt u ook bij ons terecht als bedrijf, school, vereniging, publieke instelling of woningcorporatie.

Service en garantie voor uw zonnepanelen in Venlo

Met een servicecontract monitoren wij uw installatie op afstand. Indien er onregelmatigheden optreden nemen wij met u contact op. Mocht het nodig zijn, dan komen we bij u langs om het probleem op te lossen.

BINK Solar levert kwaliteit. Standaard bieden wij u een systeemgarantie van 5 jaar. Voor zonnepanelen geldt een standaard garantie en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. 

Benieuwd naar onze garantievoorwaarden? Neem dan contact met ons op. Geïnteresseerd in wat voorgaande klanten vinden van de geïnstalleerde zonnepanelen van BINK Solar? Bekijk de referenties.

Neem contact op voor zonnepanelen in Venlo

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u een specialist spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever direct contact? Bel dan +31 (0)76 599 1700.

Referenties

De installatie van de zonnepanelen werd zorgvuldig en netjes geplaatst!

Zonnepanelen bij vier families in Breda  Onlangs installeerde BINK Solar zonnepan...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Venlo Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar