Zonnepanelen Venlo

Op zoek naar de zonnepanelen specialist van Venlo? Dan zit je goed bij BINK Solar. Al sinds 2009 leveren en installeren wij zonnepanelen waardoor wij over de juiste kennis en ervaring beschikken. Het installeren van zonnepanelen op daken wordt steeds populairder, ten eerste bespaart het kosten en ten tweede is het ook nog eens goed voor het milieu. Na ongeveer 6 jaar heb je deze renderende investering terugverdiend. Een goede reden om vandaag nog contact met ons op te nemen. 

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen op jouw dak in Venlo? Profiteer van de voordelen

Door middel van zonnepanelen wek je goedkoop groene energie op en behaal je een financieel rendement tot wel 14%. Er zijn meerdere mogelijkheden voor subsidie op zonnepanelen voor de zakelijke gebruiker. Als particulier profiteer je van eventuele belastingvoordelen door de btw-teruggave.

BINK Solar levert en installeert diverse zonnepanelen van A-merken in omgeving van Venlo. Voor elke situatie bieden wij de beste oplossing. Naast levering aan en installatie bij particulieren, kan je ook bij ons terecht als bedrijf, school, vereniging, publieke instelling of woningcorporatie.

Service en garantie

Met een servicecontract monitoren wij de installatie op afstand. Indien er onregelmatigheden optreden nemen wij contact met je op. Mocht het nodig zijn, dan komen we bij je angs om het probleem op te lossen.

BINK Solar levert kwaliteit. Standaard bieden wij een systeemgarantie van 5 jaar. Voor zonnepanelen geldt een standaard garantie en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. 

Benieuwd naar onze garantievoorwaarden? Neem dan contact met ons op. Geïnteresseerd in wat voorgaande klanten vinden van de geïnstalleerde zonnepanelen van BINK Solar? Bekijk hier de referenties.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Neem contact op voor zonnepanelen in Venlo

Ben je geïnteresseerd in onze producten of wil je een specialist spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Liever direct contact? Bel dan +31 (0)76 599 1700.