Zonnepanelen Sprundel

BINK Solar onderscheid zich door de jarenlange ervaring die we als bedrijf opgedaan hebben. Zowel bij bedrijven als bij particulieren en instellingen adviseren en installeren wij zonnepanelen op daken. De afgelopen jaren hebben wij op vele daken zonnepanelen geplaatst. Nu plaatsen we ook zonnepanelen in Sprundel. Dankzij de ervaring van de afgelopen jaren hebben we duidelijke keuzes gemaakt wat betreft onze product samenstelling. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. 

Zonnepanelen in Sprundel?

Het wordt steeds populairder om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsten. Het is een logische trend, het is niet alleen goed voor het milieu maar u bespaart er ook flinke kosten mee. Maar.... Hoe werkt het

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, deze zonnecellen zetten daglicht om in gelijkstroom. Gelijkstroom kan echter nog niet worden gebruikt in een woning, daarom bevatten onze zonnepanelen een omvormer, deze zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. Tada! De elektriciteit is klaar voor gebruik.
Op een lange zonnige dag wekt u natuurlijk meer stroom op dan in de winter. Toch valt er in de winter genoeg licht op de zonnecellen om zonne-energie op te wekken.

Zonnepanelen monitoren in Sprundel

Met ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem geven wij u inzicht in de opbrengsten. U heeft altijd toegang tot uw gegevens via uw computer of mobiele telefoon. De dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse prestaties kunt u gemakkelijk bekijken. Ons monitoringsysteem informeert u regelmatig per e-mail.

Garanties voor zonnepanelen in Sprundel

Zonnepanelen in Sprundel? Wij bieden 5 garanties.

Totaalpakket
Wat wil zeggen: engineering, installatie, advertising en service van/bij uw zonnepaneleninstallatie.

Prijs/prestatie
Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten, scherpe offertes voor topkwaliteit, stuk voor stuk bekende wereldmerken die voldoen aan de hoogste standaards.

Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid
Onderdeel van de BINK Groep met meer dan 35 jaar lang ervaring

Garantie en service
Bij ons krijgt u standaard een systeemgarantie van 5 jaar. Voor de zonnepanelen in Sprundel krijgt u een standaardgarantie van 10 jaar en geldt bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar.

Service- en onderhoudscontract (optioneel)
Een jaarlijkse inspectie op locatie, 48-uurs storingservice, verzekeringen van de installatie en uitgebreide garanties.

Zonnepanelen in Sprundel aanschaffen?

Voor meer informatie over zonnepanelen in Sprundel kunt u contact met ons opnemen of mailen naar info@binksolar.eu. Wilt u direct één van onze specialisten spreken? Bel dan vrijblijvend +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Complimenten voor de zonnepanelen van BINK!

Blij dat onze verhuurder zonnepanelen bij Bink Solar aanvroeg! Familie Vroegindeweij (...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Sprundel Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar