Zonnepanelen Sprundel

BINK Solar onderscheid zich door de jarenlange ervaring die we als bedrijf opgedaan hebben. Zowel bij bedrijven als bij particulieren en instellingen adviseren en installeren wij zonnepanelen. De afgelopen jaren hebben wij veel zonnepanelen in Sprundel geplaatst. Dankzij de ervaring van de afgelopen jaren hebben we duidelijke keuzes gemaakt wat betreft onze product samenstelling. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Is jouw dak de volgende waarop wij aan het werk zijn?

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen in Sprundel?

Het wordt steeds populairder om zonnepanelen op je dak te laten plaatsten. Het is een logische trend, het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart er ook flinke kosten mee. Maar.... Hoe werkt het

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, deze zonnecellen zetten daglicht om in gelijkstroom. Gelijkstroom kan echter nog niet worden gebruikt in een woning, daarom bevatten onze zonnepanelen een omvormer, deze zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. Tada! De elektriciteit is klaar voor gebruik. Op een lange zonnige dag wek je natuurlijk meer stroom op dan in de winter. Toch valt er in de winter genoeg licht op de zonnecellen om zonne-energie op te wekken.

Zonnepanelen monitoren in Sprundel

Met ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem geven wij je inzicht in de opbrengsten. Je hebt altijd toegang tot de gegevens via je computer of mobiele telefoon. De dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse prestaties kan je gemakkelijk inzien. Ons monitoringsysteem informeert je daarnaast regelmatig per e-mail.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Garanties voor zonnepanelen in Sprundel

Zonnepanelen in Sprundel? Wij bieden 5 garanties.

Totaalpakket
Wat wil zeggen: engineering, installatie, advertising en service van/bij jouw zonnepaneleninstallatie.

Prijs/prestatie
Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten, scherpe offertes voor topkwaliteit, stuk voor stuk bekende wereldmerken die voldoen aan de hoogste standaards.

Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid
Onderdeel van de BINK Groep met meer dan 35 jaar lang ervaring

Garantie en service
Bij ons krijg je een systeemgarantie van 5 jaar. Voor de zonnepanelen in Sprundel krijg je daarnaast een standaardgarantie van 10 jaar en geldt bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar.

Service- en onderhoudscontract (optioneel)
Een jaarlijkse inspectie op locatie, 48-uurs storingservice, verzekeringen van de installatie en uitgebreide garanties.

Zonnepanelen in Sprundel aanschaffen?

Voor meer informatie over zonnepanelen in Sprundel kan je contact met ons opnemen via info@binksolar.eu of het contactformulier. Wil je direct één van onze specialisten spreken? Bel dan vrijblijvend +31 (0)76 599 1700.