Zonnepanelen specialist in Princenhage, Breda? Dat is BINK Solar!

BINK Solar, onderdeel van de BINK Groep, is een zeer betrouwbaar familiebedrijf uit de omgeving van Breda. Bij BINK Solar bieden we echt vakmanschap, voor de installatie, maar ook voor advies. Bedrijven, particulieren, scholen, ze kunnen allemaal bij ons terecht. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK Solar mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland noemen en gaat graag voor je aan de slag in Princenhage.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Princenhage

Het gebruik van zonnepanelen brengt uiteindelijk veel voordelen met zich mee. BINK Solar heeft als specialist voor verschillende particulieren en bedrijven in Princenhage (omgeving Breda) al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder de voordelen in het kort.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing (op maandelijkse energielasten)
  • Geen onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Stijging woningwaarde
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers


Kortom, zonnepanelen laten installeren door een specialist op je pand in Princenhage is een zeer goede investering, waar je jarenlang profijt van zal hebben.

Onderhoud van zonnepanelen in Princenhage

Onderhoud voor zonnepanelen is verschillend per omvang van het systeem. 

Particulier zonnepanelen systeem
Een zonnepanelen systeem van een particulier is in principe onderhoudsvrij. De gehele functionaliteit van het systeem is gedekt in de standaard garantietermijn van 10 jaar. Panelen in dit systeem kunnen niet/nauwelijks vuil worden, vuil kan zich namelijk niet hechten door de behandelde glasplaat. Indien je in een bosrijke/vogelrijke omgeving woont is het wellicht toch verstandig om de glazenwasser eens per twee jaar de panelen schoon te laten maken, dit is per situatie verschillend. Advies kun je vragen wanneer onze experts op bezoek zijn. 

Zakelijk zonnepanelen systeem
Een zakelijk zonnepanelen systeem is een stuk groter. Daarom is het erg raadzaam om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen we het systeem actief monitoren, doen we een jaarlijkse visuele-, functionele- en veiligheids-inspectie.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Meer weten over zonnepanelen in Princenhage?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we je te bieden hebben als zonnepanelen specialist in Princenhage? Of heeft de pagina nog niet al jouw vragen rondom zonnepanelen in Princenhage kunnen beantwoorden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)76 599 1700.