Omvormers voor zonnepanelen

Een omvormer vormt het hart van jouw zonnepaneleninstallatie. Kort gezegd, zorgt een omvormer dat de opgewekte energie via je zonnepanelen ook daadwerkelijk gebruikt kan worden. Bij BINK Solar werken we uitsluitend met de beste merken omvormers, die de hoogste kwaliteit en maximale efficiency hebben. Meer te weten komen? Lees hieronder alles over omvormers of neem contact met ons op!

OMVORMERS

Een omvormer is een elektronisch apparaat dat de invoerspanning naar een andere spanning kan omvormen of elektrische energie kan omvormen in energie van een andere frequentie. Doorgaans worden de zonnepanelen aangesloten op het lichtnet, dat een constante wisselspanning van 230 volt levert. Om hierop te worden aangesloten moet de gelijkspanning worden omgezet in een constante wisselspanning van 230 volt. Dit alles gebeurt in een omvormer. 

De omvormer vormt daarmee de kern de zonnepaneleninstallatie en zorgt ervoor dat de opgewekte energie gebruikt kan worden of teruggeleverd kan worden aan het elektriciteitsnet.

Omvormers van BINK Solar

BINK Solar installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige omvormers. Uit het gigantische aanbod van soorten en merken hebben we een zorgvuldige keuze gemaakt om jou de zekerheid te bieden die je zoekt. Deze keuzes zijn gebaseerd op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en garanties. De nieuwste ontwikkelingen op de markt houden wij ten alle tijden in de gaten, zodat je verzekerd bent van de juiste productkeuze.

SMA Solar Technology AG

Ben je op zoek naar een serie geschakeld systeem? Dan adviseren wij de omvormers van het merk SMA Solar Technology AG. SMA ontwikkelt al jaren technologische oplossingen en is dan ook dé marktleider als het aankomt op omvormers. Meer te weten komen over de omvormers van SMA?

Lees meer over SMA omvormers
SMA Omvormer

SolarEdge

Wil je jouw installatie per paneel uit kunnen lezen? Dat is mogelijk met de optimizers van SolarEdge. Met een parallel geschakeld systeem van SolarEdge kun je per individueel zonnepaneel de opbrengst monitoren. Daardoor kun je maximaal vermogen halen uit elk zonnepaneel. Meer informatie over de omvormers van Solaredge?

Lees meer over SolarEdge omvormers
solaredge omvormer

Voordelen van zonnepanelen

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png