Zonnepanelen Hazeldonk

Wij adviseren al jarenlang over zonnepanelen en installeren diezelfde zonnepanelen al jaren met veel plezier. Dit doen wij bij zowel bedrijven als particulieren. Ziet u het zitten om lagere energiekosten per maand te hebben? Dat kan! Neem zonnepanelen op uw dak in Hazeldonk. Wij garanderen dat u na de eerste maand al verschil merkt in uw portemonnee. Zonnepanelen zijn een eenmalige investering waarna u 25 jaar lang profiteert van een lagere energierekening.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen op uw dak in Hazeldonk;

De voordelen

BINK Solar geeft advies en installeert op daken bij verenigingen, woningcorporaties, overheden, scholen, (agrarische) bedrijven en particulieren. Buiten dat u bespaart op maandelijkse energielasten, brengt het hebben van zonnepanelen op uw dak in Hazeldonk meerdere voordelen met zich mee. Hieronder vindt u er enkele;

  • De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt gemiddeld maar 6 jaar;
  • U bent onafhankelijk van de energieprijsstijgingen;
  • Door gebruik te maken van groene energie verkleint u uw CO2-uitstoot, u bent milieubewust;
  • De mogelijkheid om stroomleverancier te worden als u meer opwekt dan verbruikt.

Het onderhoud van zonnepanelen op uw dak in Hazeldonk

Zonnepanelen in Hazeldonk zijn goedkoop in gebruik. U kunt een deel van het onderhoud zelf uitvoeren, dit zorgt voor erg lage onderhoudskosten. Echter is het wel belangrijk om uw zonnepanelen regelmatig te controleren op vuil dat eventueel is achtergebleven. Als vuil te lang blijft zitten kan het namelijk een negatief rendement hebben op uw zonnepanelen. Hiervoor biedt BINK Solar de oplossing; een service contract. Na afsluiting van het service contract zijn uw zonnepanelen verzekerd ten gevolge van onheil van buitenaf. Het service contract van BINK Solar bestaat uit;

  • Zonnepanelenverzekering
  • 24-uurs servicedienst BINK Groep
  • Actieve monitoring
  • Jaarlijkse inspectie op locatie (optie)
  • Reinigen zonnepanelen (optie)

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Wilt u zonnepanelen op uw dak in Hazeldonk?

Wij geven u graag vrijblijvend advies over de installatie van zonnepanelen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over zonnepanelen. Als u liever direct één van onze specialisten wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700. Onze medewerkers staan u graag te woord!