Zonnepanelen Ekkersrijt

Na het bezoeken van verschillende websites lijkt het misschien dat alle zonnepanelen hetzelfde zijn. BINK Solar denkt daar anders over, wij zien wel degelijk verschil in de installaties. Wij bieden alleen kwalitatief hoogwaardige producten. We willen u graag zekerheid bieden uit het ontzettend grote aanbod van soorten, merken en fabrikanten. Hieruit hebben wij voor u een aantal producten in ons assortiment opgenomen. Vandaag de dag mag BINK Solar zichzelf dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Ekkersrijt noemen!

Zonnepanelen Ekkersrijt; BTW terugvorderen voor particulieren

De BTW op uw investering in zonnepanelen op uw dak in Ekkersrijt kunt u terugvorderen! Dat kunt u zelf doen, maar wij kunnen deze administratieve zorg ook uit handen nemen. Voor maar €175,00 verzorgen wij dit hele traject, dit doen we op basis van no cure/no pay. Dit houdt in dat als het niet mocht lukken om binnen de regels de BTW terug te vorderen u niets betaald! Dit is nu voor enkele honderden families gedaan, mocht de BTW terug te vorderen zijn betaalt u €145,00.

Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor het terugvorderen van uw BTW, bel ons dan op +31(0)76 599 1700 of neem contact met ons op. Op de pagina BTW terugvorderen kunt u lezen wat er allemaal in gang wordt gezet als wij uw BTW proberen terug te vorderen.

Monitoring van uw zonnepanelen in Ekkersrijt

Altijd en overal inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen in Ekkersrijt? Dat kan met ons gebruiksvriendelijke monitoringssysteem! Vanaf uw mobiele telefoon, laptop of computer heeft u altijd toegang tot uw gegevens. Ons uitgebreide systeem informeert u regelmatig per e-mail over de prestaties van uw installatie. Tevens kunnen wij uw prestaties op afstand ook volgen.

Meer informatie over zonnepanelen in Ekkersrijt

Neem contact op met één van onze medewerkers als u meer informatie wilt over zonnepanelen. Als u liever direct een vraag wilt stellen bel dan naar +31 (0)76 599 1700, wij staan u graag te woord!

Referenties

Firma Pijs kiest voor de zonnepanelen van Bink Solar

Zonnepanelen van Bink Solar Melkveehouderij met 170 zonnepanelen in gebruik sinds februari 2014 ...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Ekkersrijt Nog vragen? Wij helpen u graag.
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar