Error: Page unknown - Reference: 14964

Error: Page unknown - Reference: 14964

Prijs zonnepanelen | Bink Solar

Prijzen van Zonnepanelen bij BINK Solar

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Bink Solar is een familiebedrijf uit de omgeving Breda en heeft zonnepanelen in verschillende prijzen, vormen en maten. Voor echt vakmanschap ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk dé zonnepanelen specialist in Zuid-Nederland. Panelen op je (nieuwbouw)woning, bedrijf of instelling? Bink Solar regelt het voor je!

Hulp Nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Soorten Zonnepanelen

Kwaliteit staat voorop! Daarom verkopen bij alleen de beste merken zonnepanelen. Denk hierbij aan merken als Canadian Solar en REC TwinPeak. Wereldwijd zijn er hiervan al tientallen miljoenen exemplaren geplaatst. Meer te weten komen over de voordelen en specificaties van deze hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen? Neem dan even een kijkje op onze pagina over deze zonnepanelen.

Voordelige prijs Zonnepanelen en meer voordeel

Waar het aanschaffen van zonnepanelen jaren terug nog een hele flinke investering was, zien we de afgelopen jaren dat de prijs van zonnepanelen steeds verder is gedaald. Een mooi moment om in te stappen dus!

Naast de prijs van zonnepanelen biedt het nog tal van andere voordelen:

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Geen onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement

Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers

Terugverdientijd Zonnepanelen

Tegenwoordig wellicht wel een van de beste investeringen die je kunt doen: zonnepanelen van Bink Solar. Je hebt er tientallen jaren (financieel) plezier van en de huidige prijzen van zonnepanelen en energiekosten maken het nu nog aantrekkelijker. Alle producten die Bink Solar bij je installeert zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. De gemiddelde terugverdientijd van onze zonnepanelen bedraagt zo’n 6 jaar. De investering heb je dus binnen no time terugverdiend.

"BINK Solar kwam als beste uit de bus met hun zonnepanelen , zowel qua techniek, prijs als service"

Patrick van Oostrum, 2015 - “Op het winkelcentrum De Roselaar in Roosendaal heeft BINK Solar begin 2015 een installatie met 318 zonnepanelen geplaatst naar onze volle tevredenheid. Wij hebben gekozen voor zonnepanelen omdat we er naar streven om in het geval van nieuwbouw minimaal 15% van het berekende energieverbruik op te wekken uit duurzame energiebronnen. In het geval van Winkelcentrum Roselaar was het installeren van zonnepanelen de meest voor de hand liggende oplossing. We hebben er in 2015 voor gekozen om het energieverbruik drastisch te verlagen."

Profiteer direct van de lage prijzen van zonnepanelen

Wil je graag meer informatie over de prijs van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar via het contactformulier.