zonnepanelen kopen BINK Solar

Zonnepanelen kopen? BINK solar helpt je graag!

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen? Voor echt vakmanschap ben je bij BINK Solar aan het juiste adres. In het Zuiden van Nederland zijn wij dé specialist op het gebied van zonnepanelen. BINK Solar is een familiebedrijf uit Breda, wat sinds 1979 onderdeel is van de BINK Groep. Wij installeren zonnepanelen voor; particulieren, bedrijven en instellingen. Wil je kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen kopen? BINK Solar staat voor je klaar!

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Hoogwaardige kwaliteit

Zonnepanelen aanschaffen bij BINK Solar

Bij BINK solar installeren wij enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Wij houden de laatste ontwikkelingen op de markt continu in de gaten. Op deze manier ben je verzekerd bent van de juiste productkeuze. Met alleen een zonnepaneel ben je er natuurlijk nog niet. BINK Solar voorziet u, naast de beste kwaliteit zonnepanelen, ook van omvormers, bevestigingmateriaal en bekabeling.

  • Omvormers vormen het hart van de zonnepaneleninstallatie en zorgen ervoor dat de opgewekte energie op de juiste plek terecht komt.
  • Het juiste bevestigingsmateriaal verzekert je dat de zonnepanelen tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.
  • Beste kwaliteit bekabeling voor de verbinding tussen de omvormer en zonnepanelen.

Het kopen van zonnepanelen is een investering. Een investering waar je door onze hoogwaardige kwaliteit producten nog tientallen jaren plezier van heeft.

Interesse? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen is investeren in een duurzame toekomst. Bijdragen aan een beter milieu en daarnaast ook nog geld besparen op de lange termijn. Dat wil jij toch ook? Daarnaast is het een waardevermeerdering van je pand en heb je er nauwelijks onderhoud aan. De gemiddelde terugverdientijd van de zonnepanelen bedraagt gemiddeld zo'n 6 jaar.

"Zonnepanelen geplaatst met het oog op duurzaamheid "

Familie Van Dorst, sinds 2016 eigenaar PV-installatie - "Wij wilden destijds graag ons steentje bijdragen wat betreft het milieu. Daarom hebben wij door BINK Solar zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn via de goede verhalen en ervaringen van familie bij BINK Solar terecht gekomen. Toch hebben we verschillende bedrijven vergeleken, maar uiteindelijk gaf de verkoper van BINK Solar de doorslag. Hij kwam met goede uitleg en luisterde naar onze wensen. Vorig jaar hebben onze zonnepanelen 400 kWh meer opgebracht dan de vooraf berekende opbrengst!"

BINK Solar adviseert je graag

Voordat je zonnepanelen gaat aanschaffen, vind je het misschien wel fijn om de verschillende producten eerst van dichtbij te aanschouwen. Kom dan eens langs bij onze showroom in Sprundel! Hier tekenen we met behulp van ons automatiseringssysteem de panelen op je woning en kunnen we voor je uitrekenen wat de jaarlijkse opbrengst van de zonnepaneleninstallatie wordt. Wij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Ben je klaar voor een duurzame toekomst?

Wil je graag meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar via het contactformulier boven op de pagina of bel 076 599 1700.