Subsidie Zonnepanelen

Al een lange tijd geleden is BINK Solar gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Wij adviseren en leveren zonnepanelen bij zowel instellingen, bedrijven als particulieren. Wist je dat de terugverdientijd van een zonnepaneleninstallatie kan afnemen door gebruik te maken van subsidie op de zonnepanelen? Dit maakt de investering nog aantrekkelijker voor grootverbruikers. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij je correct informeren over de mogelijkheden tot het krijgen van subsidie voor de zonnepanelen.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

SDE+ 2020 subsidie zonnepanelen

Voor de subsidiering van zonnepanelen heeft de overheid de SDE+ in het leven geroepen ter stimulering van de opwekking van duurzame energie. Wil je dus als bedrijf het imago verbeteren en tegelijkertijd bezuinigen op de jaarlijkse energielasten dan zijn onze zonnepanelen de perfecte oplossing. Bekijk het overzicht van particulieren en bedrijven die je voor gingen op onze referentie-pagina.

EIA/KIA zonnepanelen subsidie

EIA/KIA Subsidie

Sinds dit jaar is de ondergrens van de EIA-regeling verlaagd naar 15 kilowattpiek, in 2019 lag deze ondergrens nog op 25 kilowattpiek. Dit betekent dat de kleinere systemen ook in aanmerking komen voor deze regeling. De overheid ondersteunt bedrijven met deze fiscale regeling bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Men kan door middel van de EIA-regeling 45% van de investeringskosten van energiebesparende bedrijfsmiddelen aftrekken van de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving. Daardoor betaal je als bedrijf minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Deze regeling is verlengd tot 2024.

SDE Subsidie

De subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+) stimuleert de productie van duurzame energie. De investering in zonnepanelen is voor grootverbruikers erg aantrekkelijk.
Met SDE+ is het mogelijk om gedurende 15 jaar subsidie te ontvangen per geproduceerd kWh. De regeling is bedoeld voor grootverbruikers, oftewel een netaansluiting die groter is dan 3x80 ampère en installaties met een vermogen van meer dan 15 kWp. Dit zijn minimaal 60 zonnepanelen.
De subsidie is gefaseerd opengesteld in zowel maart als september. Er zijn 3 fasen in beide maanden. Hoe later je in de betreffende maand aanvraagt, hoe meer je krijgt, maar hoe kleiner de kans dat er nog subsidie beschikbaar is. 

SDE Zonnepanelen subsidie

Naast de subsidie op zonnepanelen ook veel service

Als specialist op het gebied van zonnepanelen helpen wij je gedurende het volledige traject met de zonnepanelen. Dit houd dus niet op na de aankoop en installatie. Zo worden de zonnepanelen continu gemonitord en zal er wanneer het nodig is onderhoud uitgevoerd worden. Dit kan in de vorm van kleine controles, extra verzekeringen of service contracten.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Subsidie op zonnepanelen met onze producten

De producten die wij gebruiken hebben een lange levensduur en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een zonnepaneleninstallatie bestaat bij ons uit de volgende onderdelen:


We werken, als het gaat om zonnepanelen, met verschillende gerenommeerde A-merken en hierdoor kunnen we voor iedere situatie een passende oplossing vinden.

Profiteer vandaag nog van de subsidie op zonnepanelen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kom dan in contact met onze medewerkers, zij nemen graag alle mogelijkheden met u door. Wilt u liever direct in contact komen, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.