Rendement Zonnepanelen

Met zonnepanelen kan je direct besparen op je maandelijkse energielasten. Afhankelijk van de kwaliteit van de zonnepanelen en het aantal kunnen de zonnepanelen voldoende rendement opleveren voor een heel huishouden. Maar het levert meer op dan alleen gratis energie.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Profiteer nu nog van de voordelen

Zonnepanelen leveren meer op dan alleen stroom. Het installeren van zonnepanelen op je woning zal er in de meeste gevallen voor zorgen dat de woning een beter energielabel krijgt. Hierdoor stijgt de waarde van je pand. Daarnaast lever je direct een positieve bijdrage aan het milieu. Verder kan je nog profiteren van verschillende belastingvoordelen en subsidies, zoals de energiebelasting of de “Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie” (SDE+). Over de afgelopen 10 jaar is de energieprijs gemiddeld met 6,5% per jaar gestegen, des te meer reden om zelf gratis energie op te wekken. Met een eenmalige investering kan je 25 jaar profiteren van het rendement van je zonnepanelen.

Het rendement van je zonnepanelen bepalen

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en vereisen nauwelijks onderhoud. De kwaliteit van de zonnepanelen heeft ook invloed op het en rendement van de zonnepanelen en daarmee dus ook de terugverdientijd. De gemiddelde terugverdientijd van de zonnepanelen bedraagt 6 jaar maar kan dus per situatie verschillen. Het rendement van de zonnepanelen is afhankelijk van de efficiëntie, de plaatsing, de grootte en het vermogen van de zonnepanelen. Daarnaast is het ook van groot belang om de juiste omvormer te gebruiken. Met onze A-merk omvormers ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de maximale efficiëntie.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Meer weten over het rendement van onze zonnepanelen?

Ben jij de volgende die de overstap maakt naar duurzame energieopwekking? Een groot aantal mensen waren je voor en hebben laten weten hoe tevreden zij hierover zijn, lees hier de referenties. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via 076 599 1700 of laat je gegevens achter in het contactformulier boven aan de pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden.