SolarEdge Zonnepanelen
Een uniek systeem voor jouw zonnepanelen

Met een parallelgeschakeld systeem van SolarEdge kun je per individueel zonnepaneel de opbrengst monitoren. Daardoor kun je maximaal vermogen halen uit elk zonnepaneel en kun je meer panelen kwijt op het dak door maximale ontwerpflexibiliteit.

WAAROM EEN SYSTEEM VAN SOLAREDGE?

BINK Solar werkt uitsluitend met A-merken als het gaat om de zonnepanelen die op je dak liggen. Zo ook als het gaat om omvormers, die ervoor zorgen dat de door zonnepanelen opgewekte energie gebruikt kan worden in huis of teruggeleverd kan worden aan het elektriciteitsnet. Een intelligent PV-systeem van SolarEdge is de beste oplossing om het beste rendement uit ieder zonnepaneel te halen.

SolarEdge biedt omvormer-oplossing op basis van power optimizers. Dat betekent dat ieder individueel zonnepaneel een eigen optimizer krijgt zodat het in ieder omstandigheid de hoogste energie opbrengst kan bewerkstelligen. Negatieve invloeden als schaduwwerking, producttoleranties, ongelijkmatige veroudering of vervuiling worden geneutraliseerd op andere panelen die in hetzelfde systeem zitten. 

solaredge-omvormer

Parallelgeschakeld systeem met SolarEdge

SolarEdge, voor een intelligent PV-systeem met hoge opbrengsten! SolarEdge biedt omvormer-oplossingen op basis van power optimizers. Dit houdt in dat elk zonnepaneel een eigen optimizer krijgt waardoor onder elke omstandigheid de hoogste energie opbrengst mogelijk wordt door paneel optimalisatie. Hierdoor hebben factoren zoals mismatch door schaduwwerking, product-toleranties, ongelijkmatige veroudering of vervuiling, die de energie opbrengst van een bepaald paneel beïnvloeden, geen negatieve invloed op andere panelen die in dezelfde string zijn aangesloten. Ook is het mogelijk om panelen onder verschillende hellingshoeken en oriëntaties op het dak te plaatsen en daarmee het dak volledig te benutten.

SolarEdge Power optimizers

Om de prestaties van je zonnepanelen te optimaliseren, is het belangrijk om te weten hoe de individuele panelen werken. Met de power optimizers van SolarEdge worden de panelen afzonderlijk gemonitord in het monitoringsportaal. Het systeem geeft automatisch een waarschuwing in het geval van een systeemprobleem, waardoor kosteneffectief onderhoud en probleemoplossing op afstand mogelijk is.

De zonnepanelen zijn toekomstbestendig, omdat het met de systemen mogelijk is om verschillende merken en types zonnepanelen toe te passen in één systeem. Zo is uitwisseling gedurende het verloop geen probleem. Ook is een uitbreiding op het gebied van load management en/of energie opslag mogelijk, waardoor je energie-onafhankelijkheid binnen handbereik hebt. 

De systemen van SolarEdge garanderen bovendien de veiligheid van installateurs, onderhoudspersoneel, brandweerlieden én eigendom door de spanning op de kabels automatisch uit te schakelen wanneer de AC-spanning uitstaat.

Wat zijn de Voordelen van SolarEdge

  • Maximaal vermogen uit elk zonnepaneel
  • Meer panelen op het dak door maximaal ontwerpflexibiliteit
  • Monitoring van elk individueel zonnepaneel en probleemoplossing op afstand
  • Meer veiligheid door automatische DC uitschakeling
  • Lange standaard garanties: 25 jaar op power optimizers en 12 jaar op omvormers

Voordelen van zonnepanelen

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.