Omvormers voor uw zonnepanelen

Een omvormer vormt het hart van jouw zonnepaneleninstallatie. Kort gezegd, zorgt een omvormer dat de opgewekte energie via uw zonnepanelen ook daadwerkelijk gebruikt kan worden. Bij BINK Solar werken we uitsluitend met de beste merken omvormers met de hoogste kwaliteit en maximale efficiency. Meer te weten komen? Lees hieronder alles over omvormers of neem contact met ons op!

OMVORMERS

Een omvormer is een elektronisch apparaat dat de invoerspanning naar een andere spanning kan omvormen of elektrische energie kan omvormen in energie van een andere frequentie. Doorgaans worden de zonnepanelen aangesloten op het lichtnet, dat een constante wisselspanning van 230 volt levert. Om hierop te worden aangesloten moet de gelijkspanning worden omgezet in een constante wisselspanning van 230 volt. Dit alles gebeurt in een omvormer. 

De omvormer vormt daarmee de kern de zonnepaneleninstallatie en zorgt ervoor dat de opgewekte energie gebruikt kan worden of teruggeleverd kan worden aan het elektriciteitsnet.

Omvormers van BINK Solar

BINK Solar installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige omvormers. Uit het gigantische aanbod van soorten en merken hebben we een zorgvuldige keuze gemaakt om jou de zekerheid te bieden die je zoekt. Deze keuzes zijn gebaseerd op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en garanties. De nieuwste ontwikkelingen op de markt houden wij ten alle tijden in de gaten, zodat je verzekerd bent van de juiste productkeuze.

SMA Solar Technology AG

Ben je op zoek naar een serie geschakeld systeem? Dan adviseren wij de omvormers van het merk SMA Solar Technology AG. SMA ontwikkelt al jaren technologische oplossingen en is dan ook dé marktleider als het aankomt op omvormers. Meer te weten komen over de omvormers van SMA?

Klik hier voor informatie meer over SMA
SMA Omvormer

SOLAREDGE

Wil je jouw installatie per paneel uit kunnen lezen? Dat is mogelijk met de optimizers van SolarEdge. Met een parallel geschakeld systeem van SolarEdge kun je per individueel zonnepaneel de opbrengst monitoren. Daardoor kun je maximaal vermogen halen uit elk zonnepaneel. Meer informatie over de omvormers van Solaredge?

Meer weten over een Parallel geschakeld systeem?
solaredge omvormer

Voordelen van zonnepanelen

8
Je bespaart direct op de maandelijkse energielasten

9
De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar

2
Waardevermeerdering van het pand

14
Nauwelijks onderhoud

6
Je investeert in een duurzame toekomst

7
Op de bank levert het geld niets op

Bent u klaar voor een duurzame toekomst?

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.