Kosten zonnepanelen

Door het aanschaffen van zonnepanelen bespaar je kosten de energierekening!

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw huis, bedrijf of instelling? BINK Solar is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Zuid-Nederland. Wij hebben een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen van Canadian Solar, REC en LG Solar. BINK Solar is een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt. Met Sprundel als uitvalsbasis hebben wij al vele particulieren, bedrijven en instellingen mogen voorzien van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Benieuwd naar de verschillende soorten zonnepanelen en kosten hiervan? BINK Solar praat u graag bij!

Hulp nodig?
Willem helpt je graag!
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen? Kosten zo weer terugverdiend!

Terugverdientijd van gemiddeld 8 maanden

Vandaag de dag misschien wel een van de beste investering: zonnepanelen. Ze kosten natuurlijk wel wat, maar je hebt er tientallen jaren (financieel) plezier van. Bij BINK Solar installeren wij enkel en alleen producten van de beste kwaliteit. De investering heb je binnen no time terugverdiend. De terugverdientijd van BINK Solar zonnepanelen bedraagt namelijk zo'n 8 jaar. 

Ben je klaar voor een duurzame toekomst? Start direct met besparen op je energielasten en neemt contact op!

Zonnepanelen kosten geld, maar...

Het milieu is belangrijker dan ooit en iedereen probeert hier een steentje aan bij te dragen. Nooit meer met een vliegtuig op vakantie? Of veganist worden? Het kan laagdrempeliger. Investeer in zonnepanelen van BINK Solar en leef een stukje "groener"!

Natuurlijk kosten zonnepanelen geld. Maar wel geld dat je dubbel en dwars terugverdient. Hieronder een kort overzicht van de vele voordelen van onze zonnepanelen:

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Geen onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers

Zonnepanelen kosten je dus in eerste instantie geld, maar zijn een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van zult hebben!

"De installatie van zonnepanelen gaan we waarschijnlijk sneller terugverdienen dan verwacht!"

De heer Elst, 2015 - "We hebben destijds voor zonnepanelen gekozen, omdat we toen gebruik konden maken van de subsidieregeling ''Asbest eraf, zonnepanelen erop''. Ook zonder deze subsidie hadden we uiteindelijk voor zonnepanelen gekozen. We waren er al langer mee bezig, maar toen deze subsidie kwam was het een mooi extraatje. We hebben voor BINK Solar gekozen, omdat dit een bedrijf uit de buurt is. De installatie gaan we waarschijnlijk sneller terugverdienen dan verwacht, want de jaarlijkse opbrengst is een stuk hoger dan we dachten. Ook voor andere kwekers is het interessant om te investeren in zonnepanelen. We willen uiteindelijk toch energie onafhankelijk worden en we krijgen een betere naam!"

Onze zonnepanelen en de kosten hiervan op een rij in onze showroom

Voordat u besluit te investeren in zonnepanelen van BINK Solar, wilt u misschien wel eerst onze verschillende producten van dichtbij bekijken. Onze showroom in Sprundel maakt dit mogelijk! Hier tekenen we met behulp van ons automatiseringssysteem de panelen op uw woning en kunnen we voor u uitrekenen wat de jaarlijkse opbrengst van uw zonnepaneleninstallatie wordt. Hier kunt u zelf aanschouwen dat de kosten voor zonnepanelen zo weer terugvloeien in uw eigen portemonnee. Graag voorzien we u van alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Wilt u investeren in een duurzame toekomst?

Voor meer informatie over de zonnepanelen van BINK Solar kunt u ons contactformulier invullen bovenaan de pagina.