REC Group

REC Group is opgericht in 1996 in Noorwegen. Het is Europa’s grootste zonnepaneel fabrikant en een van de toonaangevende bedrijven op de zonne-energie markt. REC heeft zo’n 26 miljoen zonnepanelen geproduceerd, dit aantal kan 8 miljoen huishouden van stroom voorzien. REC staat bekend om de beste garantievoorwaarde. Dit geeft aan dat er een enorm vertrouwen in haar producten is. REC wil waarde creëren door middel van efficiënte en goed onderhouden zonne-energie producten, om te voorzien in de groeiende vraag naar energiebenodigdheden.

zonnepanelen

REC en BINK

BINK Solar levert al sinds 2015 producten van REC. Communicatielijnen met REC zijn kort omdat ze gevestigd zijn in Europa en vertegenwoordiging heeft in Nederland. REC hanteert een productgarantie van 20 jaar op de zonnepanelen wat eventuele defecten volledig dekt. Door weinig opbrengstverlies blijft de opbrengst van een REC paneel in de loop der jaren kwalitatief hoog. Zo blijven zij procentueel meer energie opwekken dan andere zonnepanelen.

REC Zonnepanelen

REC Twinpeak zonnepanelen
De Twinpeak modellen leveren goede prestaties op schaduwrijke posities. Doordat er ook energie opgeleverd wordt wanneer er een gedeelte in de schaduw valt. Dat komt door het gebruik van half-cut cellen op de zonnepanelen. Dit model is ook efficiënt in zijn werking doordat, vergeleken met een standaard 60 cel paneel, per paneel zon 25Wp extra wordt opgewekt. Hierdoor produceert dit paneel tot en met 380Wp. Ook heeft het Twinpeak model een upgrade gehad waardoor het energieverlies na verloop van het eerste levensjaar is gereduceerd van 3,0% tot 2,5%. Zo wordt er voor de zonnepanelen in terugverdientijd en kosten gereduceerd en zorgen wij bij BINK Solar ervoor dat u de meeste waarde krijgt uit uw zonnepanelen.

REC Alpha zonnepanelen
De Alpha panelen zijn een van de krachtigste 60- en 72 cell zonnepanelen. Het 60-cel paneel heeft een vermogen van 380Wp op en het 72-cel paneel 450Wp. REC Alpha levert 20% meer energie waardoor de keuze eenvoudiger wordt als u bij BINK Solar op zoek bent naar zonnepanelen met een hoog rendement. De Alpha panelen beschikken ook over de Twin technologie wat betere prestatie in schaduwrijke plekken levert. De Alpha serie heeft een versterkt frame en wordt hierdoor gecertificeerd als betrouwbaar en solide.

REC N-peak zonnepanelen
Het nieuwste REC zonnepaneel is het N-peak model. Deze biedt, naast het stevig frame van de Alpha series en de Twinpeak cel technologie, geen verlies in vermogen zoals een standaard paneel wanneer deze voor de eerste keer in aanraking komt met zonlicht.
De afname van het vermogen van een standaard zonnepaneel bij de eerste aanraking met zonlicht word veroorzaakt door het mixen van twee stoffen die zich in een zonnepaneel bevinden: borium en zuurstof. De afname kan het eerste jaar 2,5% bedragen. Het N-peak model heeft daarentegen een scheidingsmethode ontwikkeld voor de desbetreffende stoffen waardoor het verlies in het eerste jaar slechts 2% bedraagt. Ook de jaren daarna heeft het N-peak model een lagere jaarlijkse afname van het vermogen, namelijk 0,5% in vergelijking met een standaard paneel met een afname van: 2% (dit kan verschillen per paneel). Zo blijft het vermogen van het REC N-peak model na 25 jaar op 86%, en het vermogen van een standaard paneel 80%.
Interesse in REC zonnepanelen? Neem contact op met onze specialisten.

Voordelen van zonnepanelen

3
Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

674
Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

2
Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

1121
Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.