LG Zonnepanelen van BINK Solar

Familiebedrijf Bink Solar, uit omgeving Breda, is dé specialist op het gebied van LG zonnepanelen in Zuid-Nederland. Wij installeren enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten van de beste merken. Naast LG zonnepanelen vindt u bij ons ook Canadian Solar en REC TwinPeak. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen kunnen wij u dan ook uitstekend voorzien van een passend advies. Panelen op uw bedrijf, instelling of (nieuwbouw)woning? Bink Solar staat voor u klaar!

Hulp nodig?
Stel u vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

LG Zonnepanelen

In 2010 bracht wereldmerk LG, marktleider op het gebied van elektronica, voor het eerst een zonnepaneel op de markt. In een rap tempo hebben zij hun zonnepanelen doorontwikkelt en staan nu bekend als een grote speler op het gebied van duurzame energie. Alle LG zonnepanelen in het assortiment van Bink Solar staan bekend om het hoge rendement wat zij behalen en zijn gekozen door hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Wij hebben zonnepanelen in verschillende soorten vormen en maten. Een ding staat vast, kiest u voor LG zonnepanelen, dan kiest u voor betrouwbaarheid, een hoog rendement en topkwalitei

LG ZONNEPANELEN op een rij

Zoals eerder benoemd heeft BINK Solar meerdere LG zonnepanelen in haar assortiment. Hieronder vindt u de modellen op een rij:

LG Neon R

Van de gehele modelreeks van LG zonnepanelen, wekt de LG Neon R de meeste energie op en is daarnaast stabiel in alle omstandigheden. Aan de voorkant van de Neon R zitten geen metalen elektroden waardoor de cellen meer licht absorberen. Door verbeterde technologie is dit LG zonnepaneel in staat om piekvermogens op pijl te houden tijdens hogere systeemtemperaturen. LG heeft ook een Neon R Prime model uitgebracht. Dit model heeft een moderne en strakke uitstraling en is ontworpen met oog voor esthetiek. Dit zonnepaneel heeft een zwart achterblad en frame en is ontworpen om rendement te verhogen en in een beperkte ruimte efficiëntie te tonen.

LG Neon 2

Het meest verkochte zonnepaneel van LG: de LG Neon 2. De verhoogde vermogensopbrengst en betrouwbaarheid staan hier centraal. De cello-technologie zorgt voor ervoor om maximaal energie op te wekken en elektriciteitsverlies te reduceren. De Neon 2 heeft ook een Black model. Met een zwart frame en achterfolie zorgt dit paneel voor een strak en rustig beeld op uw dak.

LG Neon 2 BiFacial

Dit model is ontworpen om dubbelzijdig energie op te wekken. Zonnestralen worden zowel op de voorzijde als achterzijde opgevangen door transparante folie. Op deze manier kan er meer energie op worden gewekt, omdat er aan beide zijden zonlicht opgevangen kan worden. Via de achterzijde kan het paneel tot wel 5-30% meer energie opwekken. Dit ligt aan het type oppervlak waar het zonlicht op reflecteert.

"De Groenestraat in Achtmaal draagt steentje bij aan het milieu door zonnepanelen!"

Familie Van Laerhoven, 2017 - De installatie bij familie Van Laerhoven is naar volle tevredenheids verlopen, alsdus de heer Van Laerhoven. "Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen. De installatie ziet er mooi uit en alles is keurig verlopen. De keuze viel op BINK Solar omdat het een bekend en vertrouwd bedrijf is". In totaal zijn er 21 polykristallijne panelen geplaatst. De zonnepanelen zijn gemonteerd in 3 rijen van 7 op de schuur in de achtertuin. Daarbij hebben ze gekozen voor een SolarEdge omvormer.

Hulp nodig bij uw aanschaf van LG zonnepanelen?

Twijfelt u nog welke zonnepanelen u graag wilt hebben? En wilt u voordat u een zonnepanelen gaat aanschaffen eerst gratis een passend advies? Kom dan eens langs in onze showroom in Sprundel of neem contact op. In onze showroom tekenen we met behulp van ons automatiseringssysteem de panelen op uw woning en kunnen we voor u uitrekenen wat de jaarlijkse opbrengst van uw zonnepaneleninstallatie wordt. Duidelijk en overzichtelijk! Wij staan voor u klaar om al uw twijfels weg te nemen.

Bent u klaar voor een duurzame toekomst?

Wilt u graag meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar via het contactformulier boven op de pagina.