Hoogrendementspanelen

BINK Solar heeft hoogrendementspanelen van het merk LG. Het is een wereldmerk dat meer dan 50 jaar marktleider is op het gebied van elektronica en bestaat al sinds 1947. Door de uitgebreide ervaring in elektronica staat LG bekend om de kwaliteit van de home entertainment- en huishoudelijke apparaten. Na veel onderzoek is LG Solar opgericht en brachten ze hun eerste zonnepaneel van 235Wp in 2010 op de markt. Ondertussen biedt LG zonnepanelen van 365Wp en zelfs 390Wp.

zonnepanelen

BINK Solar levert hoogrendementspanelen

BINK Solar biedt al een aantal jaar hoogrendementspanelen van LG aan. Ze staan bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. LG is continu aan het investeren in research van zonnepanelen met als doel het hoogste rendement uit zijn zonnepanelen te halen.

LG zonnepanelen

LG Neon R
De LG Neon R wekt de meeste energie op van de gehele modelreeks van LG en is stabiel in alle omstandigheden. Aan de voorkant van de Neon R zitten geen metalen elektroden waardoor de cellen meer licht absorberen. Ook beschikt de Neon R over de technologie om de piekvermogens op peil te houden tijdens hogere systeemtemperaturen door een verbeterd temperatuurcoëfficiënt. LG heeft ook een Neon R Prime model. Dit model is ontworpen met oog voor esthetiek. Zo heeft dit zonnepaneel een strak en moderne uitstraling met een zwart achterblad en frame. De Prime is ontworpen om rendement te verhogen en in een beperkte ruimte efficiëntie te tonen.

LG Neon 2
De Neon 2 is LG’s meest verkochte zonnepaneel. Dit komt door de verhoogde vermogensopbrengst en betrouwbaarheid door de cello-technologie. Cello-technologie zorgt voor de mogelijkheid om maximaal energie op te wekken en elektriciteitsverlies te reduceren. Dit komt doordat er in het paneel in plaats van 4 solderingen, 12 draden worden gebruikt. zo ontstaat er een hogere stroomdistributie omdat de bedrading cilindervormig is wat zorgt voor meer licht verstrooiing. De Neon 2 heeft ook een Black model, met zwart frame en achterfolie zorgt dit paneel voor een strak en rustig beeld op uw dak.

LG Neon 2 BiFacial
Het LG BiFacial model is ontworpen om dubbelzijdig energie op te wekken. Zonnestralen worden op de voorzijde en achterzijde opgevangen door transparante folie. Zo kan er meer energie op worden gewekt door een paneel, omdat er aan beide zijden zonlicht opgevangen kan worden. Via de achterzijde kan het paneel tot wel 5-30% meer energie opwekken. Dit ligt aan het type oppervlak waar het zonlicht op reflecteert. Als de reflectie van gras of aarde komt heb je natuurlijk minder terugkaatsing van zonlicht dan bij terugkaatsing via sneeuw.

Voordelen van zonnepanelen

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.