Canadian Solar grootste zonnepaneelproducent

BINK Solar is een betrouwbaar familiebedrijf, waar je terecht kunt voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. Wij installeren zonnepanelen van het merk Canadian Solar. Wereldwijd zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van zonne-energie producten.

Canadian Solar

Canadian Solar is een van de grootste zonnepaneelproducenten ter wereld. Met 20 vestigingen in 6 werelddelen en klanten over de gehele wereld is het uitgegroeid tot een van de grootste zonne-energie producten leveranciers wereldwijd. Zo staan ze al jaren in de top 3 van de tier 1-list van Bloomberg’s Solar companies. Canadian Solar heeft als missie duurzame groei en het creëren van een betere en schonere aarde voor toekomstige generaties. Dit bereiken ze door het bezorgen van zonne-energie aan miljoenen mensen wereldwijd.

Waarom Canadian Solar?
Canadian Solar is bij BINK Solar momenteel de grootste leverancier. Wij leveren zonnepanelen van Canadian Solar sinds 2014. Dit is een bewuste keuze, door de stabiele status die ze vanaf 2001 wereldwijd hebben opgebouwd. Canadian Solar blinkt uit in financiële stabiliteit, productkwaliteit en garanties voor de beste prijs.

Canadian Solar en BINK
Jaarlijks installeert BINK Solar meer dan 20.000 zonnepanelen van Canadian Solar. BINK onderhoudt nauw contact met deze fabrikant. Dankzij deze korte lijnen koop je bij BINK Canadian Solar panelen altijd voor de voordeligste prijs. Kwaliteitsproblemen komen nauwelijks voor, maar als dit voorkomt lost BINK dit in nauw overleg met Canadian Solar voor je op.

Canadian Solar zonnepanelen
Canadian Solar levert zowel zonnepanelen voor grote, commerciële projecten als voor residentiële projecten. Doorgaans worden voor de residentiële projecten met hellende pannendaken zwarte zonnepanelen toegepast. Voor commerciële projecten worden panelen toegepast met een zilveren frame en een witte achtergrond.

Canadian’s Social Responsibility
Bij Canadian Solar staat maatschappelijk verantwoord ondernemen(MVO) centraal. Een voorbeeld hiervan is dat er in 2018, 675.401 uur werd besteed aan het trainen van werknemers. Daarnaast is er veel oog voor contributie aan het verbeteren van het milieu. Door Canadian Solar’s eigen solar plants wordt er jaarlijks 47.839.467 MWh aan zonne-energie gegenereerd. Dit voorziet tien miljoen huishoudens van energie. Daarbij wordt de CO2 uitstoot jaarlijks met 32,6 miljoen ton gereduceerd. Wat gelijk staat aan het planten van 26.492.213 bomen.

Voordelen van zonnepanelen

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png