Zonnepanelen

Canadian Solar

Canadian Solar werd in 2001 opgericht in Canada. Momenteel heeft het bedrijf 18 vestigingen in 6 werelddelen, waar 8.500 mensen werken!

De afgelopen 14 jaar heeft Canadian Solar meer dan 30 miljoen (!) zonnepanelen geproduceerd.

Canadian Solar staat op de Bloomberg Tier 1 list. Bloomberg maakt deze lijst om een onderscheid te kunnen maken tussen de honderden verschillende fabrikanten op basis van onderzoek naar financiële stabiliteit, kwaliteit van de productiefaciliteiten, producten en de logistiek.

Canadian Solar is geregistreerd op de Amerikaanse beurs NASDAQ en is wereldwijd actief op het gebied van energievoorziening.

REC

De REC TwinPeak zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen en grote jaarlijkse opbrengst. Een zeer hoge productkwaliteit en een grote betrouwbaarheid van een toonaangevend en gevestigd Europees merk. De REC TwinPeak panelen zijn uitermate geschitk voor daken van woonhuizen en bedrijven.  
 
De voordelen van REC zijn:
  • Volledig zwart voor extra esthetische waarde
  • Verbeterde prestaties op schaduwrijke plaatsen
  • Lagere systeemkosten

Hoogrendementspanelen

LG is een wereldmerk en al meer dan 50 jaar een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronica. Na intensief onderzoek, hebben zij LG Solar ontwikkeld. In 2010 hebben zij met hun eerste paneel, van 235 Wp, de markt betreden. Ondertussen bieden zij panelen aan van 365Wp of zelfs 390Wp.
 
Hoge stroomdistributie 
Door de speciale cello technologie die wordt toegepast bij de zonnepanelen van LG is er een hogere stroomdistributie mogelijk. Dit komt omdat er gebruik gemaakt wordt van 12 draden i.p.v. 4 linten. De cilindervormige bedrading zorgt voor meer verstrooiing van licht uit verschillende hoeken.
 

Aan beide zijden energie opwekken 
LG heeft de laatste jaren niet stil gezeten en is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten met betere opbrengsten. Het type BiFacial kan energie opwekken aan zowel de voor- als aan de achterkant van het paneel. Hierdoor wordt de energieopbrengst tot 30% hoger dan bij een standaard PV-paneel

LG Zonnepanelen

In 2010 bracht wereldmerk LG, marktleider op het gebied van elektronica, voor het eerst een zonnepaneel op de markt. In een rap tempo hebben zij hun zonnepanelen doorontwikkelt en staan nu bekend als een grote speler op het gebied van duurzame energie. Alle LG zonnepanelen in het assortiment van Bink Solar staan bekend om het hoge rendement wat zij behalen en zijn gekozen door hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Wij hebben zonnepanelen in verschillende soorten vormen en maten. Een ding staat vast, kiest u voor LG zonnepanelen, dan kiest u voor betrouwbaarheid, een hoog rendement en topkwalitei