Specialist in zonnepanelen in Zundert: BINK Solar

BINK Solar staat bekend als een betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979) en dé zonnepanelen specialist in Zuid-Nederland. BINK Solar staat voor vakmanschap, bij ons kan je terecht voor advies en voor installatie. Particulieren, (agrarische) bedrijven, scholen en overheden; BINK Solar staat voor je klaar. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen in Zundert

Beter dan sparen!

Steeds meer banken verlagen de rente van de spaarrekening. De gedachte dat een spaarrekening geld oplevert is dus niet meer van deze tijd. Sommige banken in Nederland geven zelfs 0% spaarrente, oftewel een spaarrekening levert niks op.

Verdere voordelen die het gebruik van zonnepanelen geven in Zundert

Het milieu is tegenwoordig erg belangrijk. Een zonnepanelen installatie laten plaatsen in Zundert is een geweldige manier om een beetje “groen” te leven, zonder er veel veranderingen aan te ondervinden.

Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt nog veel meer, wat kleinere maar waardevolle, voordelen met zich mee. Hieronder volgt een kort overzicht.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Geen onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers

Zonnepanelen laten plaatsen op je pand in Zundert blijkt een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van hebt! Is jouw interesse gewekt? Wij komen graag vrijblijvend langs om samen de situatie te bekijken en bespreken.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

BINK Solar; een bedrijf waar je op kunt rekenen

BINK Solar heeft vertrouwen in haar producten en geeft daarom veel garantie. Ons assortiment bestaat uit zonnepanelen van het merk Canadian Solar en REC. Benieuwd naar de garantie die we je bieden? Neem contact met ons op!

Service is bij BINK Solar ook heel belangrijk. Onze vakmannen staan het gehele proces voor je klaar, zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de zonnepanelen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk dan onze referenties.

Vragen over het laten plaatsen van zonnepanelen in Zundert?

Misschien heeft de bovenstaande webpagina nog niet al je vragen over zonnepanelen in Zundert kunnen beantwoorden. Aarzel dan niet en neem gerust contact op met BINK Solar. Wij staan je graag te woord. Contact opnemen kan via de contactpagina, e-mail, telefoon of het contactformulier boven aan de pagina.