Specialist voor zonnepanelen in Zevenbergen

Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf, waar u terecht kunt voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. BINK Solar is dé zonnepanelen specialist in Zevenbergen, Zuid-Nederland, en onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979). Ons motto: geen uitdaging is te groot! Wij installeren zonnepanelen zowel voor particuliere als voor zakelijke doeleinden.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Goedkope én groene energie opwekken in Zevenbergen?

Ga voor zonnepanelen!

Om maar met de deur in huis te vallen: het financiële rendement van zonnepanelen is maarliefst 10 tot 14%!! Daarmee scoren zonnepanelen aanzienlijk hoger dan een spaarrekening. Ook voor het milieu zijn zonnepanelen erg goed. Dankzij het plaatsen van zonnepanelen op uw pand in Zevenbergen, denkt u mee aan de gezondheid van uw omgeving, zonder enige verandering te ondervinden.

Een zonnepanelen installatie van BINK Solar is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

Voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Zevenbergen

Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt veel voordelen met zich mee. BINK Solar heeft dan ook voor vele particulieren en bedrijven in Zevenbergen en omgeving zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder een kort overzicht van de voordelen.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Nauwelijks onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Stijging van de woningwaarde
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers


Kortom, zonnepanelen laten zetten op uw pand in Zevenbergen is een zeer goede investering waar u jarenlang profijt van zult hebben. Interesse? Wij komen graag vrijblijvend in contact om samen met u de situatie te bekijken. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? U kunt onze referenties alvast bekijken!

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Service en garantie van BINK Solar

BINK Solar heeft vertrouwen in haar producten, daarom geven wij erg veel garantie. Benieuwd naar garantievoorwaarden? Neem contact met ons op! 

Bij BINK Solar kunt u niet alleen rekenen op garantie, maar ook zeker op onze service! Voor, tijdens en na plaatsing van uw zonnepanelen in Zevenbergen staan we voor u klaar.

Informatie over zonnepanelen in Zevenbergen?

Heeft u nog vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in Zevenbergen? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur! Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)76 599 1700.