zonnepanelen-zeeland

Zonnepanelen Zeeland

Al jaren adviseren wij over zonnepanelen Zeeland, daarnaast installeren wij ze voor je! Alles met passie. In de zomer van 2009 installeerden wij onze eerste zonnepanelen. Hierdoor noemen wij onszelf vandaag de dag expert in zonnepanelen. BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep. Een bekend en betrouwbaar familiebedrijf dat al vele jaren actief is op de markt met veel tevreden klanten. Hiermee waarborgen wij een uitstekende dienstverlening voor jouw zonnepanelen. Wil jij zonnepanelen op jouw dak in Zeeland? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies!

Vraag een vrijblijvende
offerte aan
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De pluspunten van zonnepanelen Zeeland

Met zonnepanelen op je dak in Zeeland profiteer je van vele pluspunten. Naast dat het goed is voor het milieu, bespaar je direct op je maandelijkse energielasten. De installatie van zonnepanelen is een duurzame en eenmalige investering waar je 25 jaar lang van kunt profiteren. De gemiddelde terugverdientijd van deze investering is ongeveer 6 jaar. Tevens ben je onafhankelijk van de energieprijsstijgingen. Wist je dat de energieprijzen in de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% zijn gestegen?

BTW terugvorderen

Belastingvoordelen gelden voor particulieren, subsidieregelingen en fiscale voordelen gelden voor (agrarische) ondernemers in Zeeland. Met Belastingvoordeel bedoelen we het terugvorderen van de btw op de investering in zonnepanelen. Dit kan je zelf doen, maar als je wilt nemen wij graag deze administratieve zorg voor je uit handen. Dit doen wij op no cure/ no pay basis. Mocht het niet lukken om de btw terug te vorderen, dan betaal je daar niets voor. Lees er hier meer over de btw-teruggave bij zonnepanelen. Wil je het terugvorderen van de btw door ons laten doen? Dan ondernemen wij de volgende stappen:

 • Aanmelding bij Belastingdienst
 • Btw aangifte
 • Terugvorderen van btw
 • Zorgen dat je voldoet aan alle voorwaarden
 • Vrijstelling aanvragen voor verdere aangiften
 • BINK Solar is (op dit punt) jouw aanspreekpunt voor de Belastingdienst
zeeuws-vlaanderen

Handig en gemakkelijk monitoringsysteem

BINK Solar maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in de opbrengsten van jouw zonnepanelen. Dit kan met ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem. Met dit systeem heb je thuis achter de computer of onderweg op je mobiele telefoon toegang tot alle gegevens van je zonnepanelen. Daarnaast stelt ons rapportagesysteem je regelmatig op de hoogte van jouw opbrengsten per e-mail.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

subsidie

Voor zowel particulieren als bedrijven

Wil je slim gebruiken maken van de vele zonuren in Zeeland? Voor zowel particulieren als bedrijven is het plaatsen van zonnepanelen in Zeeland interessant. Onderdeel van de zonnepaneleninstallatie is een omvormer, zodat je de elektriciteit direct kunt gebruiken voor het laten draaien van de bedrijfsmachines of het opladen van je telefoon thuis. Als bedrijf in de provincie Zeeland kun je bovendien vaak gebruik maken van subsidies en belastingaftrek. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Panelen in 5 eenvoudige stappen

 • Vraag direct een offerte aan voor jouw woning of bedrijfspand
 • Bespreek je wensen voor het kopen van zonnepanelen.
 • Plan een installatiemoment in.
 • Vorder btw terug of vraag een subsidie aan.
 • Bespaar met zonne-energie in Zeeland.

Bespaar op je energierekening

Ons team bestaat uit ervaren zonnepanelen installateurs en adviseurs. Wij adviseren je daarom graag over het besparen op je energierekening. De gemiddelde levensduur van een zonnepaneleninstallatie is zo'n 25 jaar. Het terugverdienen van de zonnepanelen duurt echter een stuk minder lang. Gemiddeld gezien duurt het 6 jaar om de investering in zonnepanelen terug te verdienen. Om je een beeld te geven van de terugverdientijd van zonnepanelen lees je hieronder meer over een algemeen voorbeeld bij een gezin. Daarbij moet je niet vergeten dat Zeeland de meeste zonuren van Nederland heeft. Daardoor kunnen zonnepanelen in Zeeland nog gunstiger zijn dan waar dan ook in Nederland. 

Stel je voor dat je € 6.700 hebt betaald voor je zonnepanelen, die zo’n 4.000 kWh per jaar opbrengen. De btw van de investering kan je terugvorderen, waardoor de netto investering uitkomt op € 5.300. De gemiddelde besparing per jaar is € 900, voor 15 jaar. Dit betekent dat je de investering binnen 6 jaar hebt terugverdiend.

Wil jij ook profiteren van een optimaal rendement van zonnepanelen? Wij geven je graag meer informatie over het installeren van zonnepanelen in Zeeland. Neem direct contact met ons op!

kopen

Wil jij ze ook op jouw dak?

Voor vrijblijvend advies of een offerte op maat kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Als je liever direct één van onze specialisten wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700. Wij beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee.