Zonnepanelen Zeeland

Al jaren adviseren wij over zonnepanelen, daarnaast installeren wij ze voor u! Alles met passie. In de zomer van 2009 installeerden wij onze eerste zonnepanelen. Hierdoor noemen wij onszelf vandaag de dag specialist in zonnepanelen. BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep. Een bekend en betrouwbaar familiebedrijf dat al vele jaren actief is op de markt met veel tevreden klanten. Hiermee waarborgen wij een uitstekende dienstverlening voor uw zonnepanelen. Wilt u zonnepanelen op uw dak in Zeeland? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!

De pluspunten van zonnepanelen in Zeeland

Met zonnepanelen op uw dak in Zeeland profiteert u van vele pluspunten. Naast het goed is voor het milieu bespaart u direct op uw maandelijkse energielasten. De installatie van zonnepanelen is een duurzame en eenmalige investering waar u 25 jaar lang van kunt profiteren. De gemiddelde terugverdientijd van deze investering is ongeveer 8 jaar. Tevens bent u onafhankelijk van de energieprijsstijgingen. Wist u al dat de energieprijzen in de afgelopen 10 jaar gemiddeld met 6,5% zijn gestegen?

Zonnepanelen in Zeeland; BTW terugvorderen

Belastingvoordelen gelden voor particulieren, subsidieregelingen voor agrarische ondernemers en fiscale voordelen voor ondernemers. U kunt uw BTW zelf terugvorderen of wij kunnen voor u doen. Dit doen wij op no cure/ no pay basis. Mocht het niet lukken binnen gestelde regels de BTW terug te vorderen betaalt u niets. Wij nemen deze administratieve zorg graag bij u uit handen. Bij het terugvorderen van uw BTW ondernemen wij de volgende stappen:

  • Aanmelding bij Belastingdienst
  • BTW aangifte
  • Terugvorderen van BTW
  • Zorgen dat u voldoet aan alle voorwaarden
  • Vrijstelling aanvragen voor verdere aangiften
  • BINK Solar is (op dit punt) uw aanspreekpunt voor de Belastingdienst

Monitoring van uw zonnepanelen in Zeeland

BINK Solar maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in de opbrengsten van uw zonnepanelen. Dit kan met ons gebruiksvriendelijke monitoringsysteem. Met dit systeem heeft u thuis achter uw computer of onderweg met uw mobiele telefoon toegang tot uw gegevens. Ons rapportagesysteem stelt u regelmatig op de hoogte van uw opbrengsten per e-mail.

Zonnepanelen in Zeeland ook op uw dak?

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen. Als u liever direct één van onze specialisten wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee.

Referenties

Complimenten voor de zonnepanelen van BINK!

Blij dat onze verhuurder zonnepanelen bij Bink Solar aanvroeg! Familie Vroegindeweij (...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Zeeland Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar