BINK Solar is dé specialist voor zonnepanelen in Wernhout

Sinds de zomer van 2009 liggen de eerste zonnepanelen op een dak die wij geïnstalleerd hebben. Door de jarenlange ervaring noemen wij ons specialist op het gebied van zonnepanelen in Wernhout. Met de ervaring van de afgelopen jaren hebben wij de beste keuzes voor je gemaakt wat betreft product samenstelling. BINK Solar waarborgt de levering van de beste kwaliteit zonnepanelen. Wij adviseren en installeren bij zowel bedrijven, instellingen en particulieren.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen die wij leveren in Wernhout

Canadian Solar zonnepanelen in Wernhout
Canadian Solar staat in de Bloomberg Tier 1 list. Met deze lijst wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende fabrikanten op basis van kwaliteit, productiefaciliteiten, producten, financiële stabiliteit en de logistiek.

REC zonnepanelen in Wernhout
Een zeer grote betrouwbaarheid van een toonaangevend en gevestigd Europees merk. REC panelen zijn uitermate beschikt voor daken van woonhuizen en bedrijven.

Zonnepanelen Wernhout en het onderhoud

Het voordeel is dat zonnepaneleninstallaties nauwelijks tot geen onderhoud nodig hebben. Toch raden wij aan om preventieve controles te doen of je kan een extra verzekering afsluiten. In dit geval bieden wij een service contract aan. In ons service contract is een verzekering opgenomen die schade vergoedt ten gevolge van schade van buitenaf. Je kunt dit contract uitbreiden met een jaarlijkse inspectie op locatie.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Opzoek naar zonnepanelen in Wernhout?

Als je op zoek bent naar zonnepanelen in Wernhout zit je bij BINK Solar goed. Wij leveren en installeren de zonnepanelen op jouw woning, instelling of bedrijf. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wil je liever direct contact met een specialist? Bel dan vrijblijvend +31 (0)76 599 1700.