Zonnepanelen Weert

Het laten plaatsen van zonnepanelen is niet alleen een goede investering in de natuur, maar ook financieel gezien erg aantrekkelijk door het hoge rendement. Naast de directe besparing op uw maandelijkse energielasten bent u ook nog eens onafhankelijk van prijsstijgingen op de energiemarkt. Door het plaatsen van zonnepanelen op uw woning of pand in Weert en omstreken investeert u ook in de waarde van uw (bedrijfs)pand.

Werking van zonnepanelen

Het aantal huishoudens en bedrijven dat investeert in zonnepanelen in Weert is de afgelopen jaren flink toegenomen. Maar hoe werken zonnepanelen nou precies?

Een zonnepaneelinstallatie bestaat uit panelen en omvormers. De zonnepanelen zijn voorzien van zonnecellen die tijdens de daglichturen in Weert het licht opvangen. Vervolgens wordt dit licht omgezet naar gelijkstroom. Voordat de gelijkstroom gebruikt kan worden door apparatuur zet de omvormer dit om naar wisselstroom. Vervolgens kan deze wisselstroom worden gebruikt, opgeslagen of worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Monitoren van zonnepanelen in de omgeving van Weert

Afhankelijk van de zonkracht en het tijdstip van de dag kan de opbrengst van onze panelen gedurende de week fluctueren. Ter ondersteuning van het monitoren van de opbrengsten hebben al onze omvormers ondersteuning voor het online rapportagesysteem. Zo kunt u via internet altijd de prestaties van uw zonnepanelen in Weert inzien. Ook buitenshuis kunt u opbrengsten monitoren met de mobiele app voor IOS en Android. Voor meer informatie over het monitoren van de prestaties van uw zonnepaneelinstallatie klikt u hier.

Meer weten over zonnepanelen in Weert?

Heeft u na het lezen van bovenstaande pagina nog vragen over de werking, de installatie of het onderhoud aan zonnepanelen in Weert? Of wilt u graag advies op maat over de mogelijkheden voor uw huis of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze product specialisten via de contactpagina. Liever persoonlijk contact? Dan zijn wij te bereiken op +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Basisscholen Meerderweert installeren zonnepanelen op verschillende locaties

Basisscholengemeenschap Meerderweert besloot eind 2014 om zonnepanelen te installeren op 13 ...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Weert Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar