Zonnepanelen Weert

Het laten plaatsen van zonnepanelen is niet alleen een goede investering in de natuur, maar ook financieel gezien erg aantrekkelijk door het hoge rendement. Naast de directe besparing op je maandelijkse energielasten ben je ook nog eens onafhankelijk van prijsstijgingen op de energiemarkt. Door het plaatsen van zonnepanelen op je woning of pand in Weert en omstreken investeer je ook in de waarde van je (bedrijfs)pand.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Werking van zonnepanelen

Het aantal huishoudens en bedrijven dat investeert in zonnepanelen in Weert is de afgelopen jaren flink toegenomen. Maar hoe werken zonnepanelen nou precies?

Een zonnepaneelinstallatie bestaat uit panelen en omvormers. De zonnepanelen zijn voorzien van zonnecellen die tijdens de daglichturen in Weert het licht opvangen. Vervolgens wordt dit licht omgezet naar gelijkstroom. Voordat de gelijkstroom gebruikt kan worden door apparatuur zet de omvormer dit om naar wisselstroom. Vervolgens kan deze wisselstroom worden gebruikt, opgeslagen of worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Monitoren van zonnepanelen in de omgeving van Weert

Afhankelijk van de zonkracht en het tijdstip van de dag kan de opbrengst van onze panelen gedurende de week schommelen. Ter ondersteuning van het monitoren van de opbrengsten hebben al onze omvormers ondersteuning voor het online rapportagesysteem. Zo kan je via het internet altijd de prestaties van jouw zonnepanelen in Weert inzien. Ook buitenshuis kan je de opbrengsten monitoren met de mobiele app voor IOS en Android.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Meer weten over zonnepanelen in Weert?

Heb je na het lezen van bovenstaande pagina nog vragen over de werking, de installatie of het onderhoud van zonnepanelen in Weert? Of wil je graag advies op maat over de mogelijkheden voor jouw huis of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via de contactpagina. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0)76 599 1700.