zonnepanelen-waalwijk

Zonnepanelen Waalwijk

De populariteit van zonnepanelen Waalwijk stijgt met de dag. Immers vragen steeds meer mensen zich af hoe ze kunnen besparen op de maandelijkse energiekosten. Het laten installeren van zonnepanelen in Waalwijk levert je diverse voordelen op. Investeer nu en bespaar de komende 25 jaar op je energiekosten. Wist je dat onze klanten gemiddeld de investering al binnen 6 jaar terugverdiend hebben? Redenen genoeg om vandaag nog zonnepanelen vakkundig te laten installeren in Waalwijk door BINK Solar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Alle voordelen rondom zonnepanelen Waalwijk

Besparen op de energierekening is het algemeen bekende voordeel van de installatie van zonnepanelen, maar er zijn meer voordelen. Wij merken namelijk ook dat klanten een goed gevoel krijgen als zij zelf hun energie opwekken en daarbij minder afhankelijk zijn van de schommelende energieprijzen. Het laten installeren van zonnepanelen op jouw pand of huis in Waalwijk kan ook een slimme tactiek zijn om de waarde van het pand te vermeerderen. Kopers en huurders hechten immers steeds meer waarde aan duurzame gebouwen en iedereen bespaart graag geld. De overheid treft diverse voorzieningen zodat het voor je aantrekkelijker wordt om zonnepanelen aan te schaffen. Afhankelijk van je situatie, biedt de overheid belastingvoordelen voor particulieren en fiscale voordelen en subsidieregelingen voor (agrarische) ondernemers in Waalwijk.

subsidie

De ervaring en service van BINK Solar

Ben je op zoek naar persoonlijk en vakkundig advies voor het kopen van zonnepanelen? Wij zijn BINK Solar en zijn gegroeid tot dé expert in zonnepanelen in het zuiden van Nederland. Als onderdeel van BINK Groep staan wij bekend als een betrouwbaar familiebedrijf. Op onze zonnepanelen zit standaard een systeemgarantie van 5 jaar. Bovendien geldt er een standaardgarantie van 10 jaar en is er een vermogensgarantie van 25 jaar. Met trots worden wij hoog beoordeeld voor onze service. Meer weten? Bekijk hier de lovende referenties en projecten!

Persoonlijk en vakkundig advies voor zonnepanelen Waalwijk

Voor zowel het plaatsen van zonnepanelen bij bedrijven als bij woningen, kun je rekenen op persoonlijk advies en vakkundige installatie. Wij bekijken en bespreken met jou als klant de situatie en wensen. Op basis daarvan maken wij een offerte op maat. Als specialist nemen wij ook graag de zorg uit handen rondom het terugvragen van de btw bij de belastingsdienst of het aanvragen van een subsidie als ondernemer. Op deze manier kunnen wij je compleet ontzorgen. 

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Hoge kwaliteit producten

Wil je bij het kopen van zonnepanelen in Waalwijk zeker zijn van hoogwaardige kwaliteit? Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle materialen die worden gebruikt bij de installatie van de beste kwaliteit zijn. Interesse in het plaatsen van zonnepanelen in Waalwijk? Neem direct contact met ons op!

kopen

In 5 stappen
panelen kopen

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  • Omschrijf jouw wensen en situatie zodat wij een advies op maat kunnen geven.
  • Plan een afspraak in voor de installatie.
  • Ontvang de BTW terug van de belastingdienst. Wij kunnen dit voor je regelen.
  • Profiteer van alle voordelen en geniet van een lage energierekening.

Bespaar op je energierekening

Benieuwd hoeveel je kunt besparen op je energierekening met zonnepanelen op je dak in Waalwijk? Om je een beeld te geven, volgt hierna een concreet voorbeeld. Een gezin investeert € 6.700,- in zonnepanelen. Doordat ze de btw van de investering kunnen terugvorderen komt de netto investering op € 5.300,-. De zonnepanelen installatie levert per jaar ongeveer 4.000 kWh op. Per jaar is de gemiddelde besparing €900, voor de komende 15 jaar. De investering heeft zich op die manier binnen zes jaar al terugverdiend! Dat wil jij toch ook?

bink-solar

Wil jij ze ook op jouw dak?

Het kopen van zonnepanelen kan uiteraard vragen oproepen. Wij nemen graag de tijd om je zorgvuldig te informeren en te adviseren. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via +31 (0)76 599 1700 of het contactformulier.