zonnepanelen-tilburg

Zonnepanelen Tilburg

De populariteit van zonnepanelen onder huis- en pandeigenaren in Tilburg stijgt met de dag. Dat is uiteraard niet zonder een reden. Steeds meer particulieren of zakelijke gebruikers willen profiteren van lagere energiekosten, weerbaar zijn tegen de stijgende stroomprijzen en daarnaast ook duurzaam bezig zijn. BINK Solar is gespecialiseerd in de vakkundige levering en installatie van nagenoeg onderhoudsvrije zonnepanelen in Tilburg en omgeving. Met jarenlange ervaring en de juiste know-how aan boord, adviseren wij je graag over de installatie die het beste aansluit op jouw situatie en wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Alle voordelen van zonnepanelen Tilburg

Het plaatsen van zonnepanelen brengt meerdere voordelen met zich mee. Lees welke voordelen het jou kan opleveren als je zonnepanelen op je dak in Tilburg laat plaatsen;

  • Bespaar 15 jaar lang +/- €850 op je maandelijkse energielasten.
  • Eenmalige investering die je gemiddeld binnen 6 jaar terugverdiend.
  • Profiteer van belastingvoordelen, fiscale voordelen of subsidieregelingen.
  • Waardevermeerdering van je woning/pand in Tilburg.
  • Verlagen de CO2-uitstoot van je huishouden, bedrijf of instelling.
kopen

Bespaar op je energiekosten met
zonne-energie

Zodra je besluit om zonnepanelen in Tilburg aan te schaffen, profiteer je direct van een aanzienlijke besparing op je energierekening. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen in Tilburg duurzame energie gaan gebruiken, door middel van zonnepanelen. Zonlicht is gratis beschikbaar en de zonnepaneelinstallatie zet dit om naar energie die je direct kunt gebruiken. En wist je dat zonnepanelen kopen in Tilburg een hoger financieel rendement heeft ten opzichte van je spaarrekening? Zo betalen zonnepanelen zich dus in meerdere opzichten uit. Daarbovenop heb je geen kosten aan het onderhoud. Een regenbui doet zijn werk door het vuil van de zonnepanelen af te spoelen. Meer weten over de mogelijkheden van zonne-energie in Tilburg? Neem contact op met onze adviseurs!

Particulieren & zakelijke gebruikers

Wij installeren zonnepanelen in Tilburg voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Bij de laatste groep valt te denken aan bijvoorbeeld scholen, agrarische bedrijven en kantoren. Zelfs bij grote complexen in Tilburg is het plaatsen van zonnepanelen aantrekkelijk. De zonnepanelen in ons assortiment leveren namelijk een uitstekende rendement en zijn bovendien nagenoeg onderhoudsvrij. Ben je benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Raadpleeg dan de projecten of referenties pagina voor meer informatie.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Btw teruggave en subsidieregelingen

Wil je als particulier profiteren van bovenstaande voordelen en gebruik maken van btw teruggave? Wij van BINK Solar regelen het graag voor je! Het terugvorderen van de btw voor zonnepanelen in Tilburg hebben wij al voor enkele honderden families gedaan. Op dit traject is no cure/no pay van toepassing dus als het terugvorderen van de btw toch niet lukt, hoef je niks te betalen. Wil je weten hoe onze klanten dit traject hebben ervaren? Lees hier de ervaringen!

Ben je een ondernemer en overweeg je om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Onderzoek dan of je gebruik kan maken van subsidie voor zonnepanelen in Tilburg. Zo wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. In onze brochure hebben wij alvast alle subsidieregelingen voor jou op een rijtje gezet. Download de brochure via deze pagina. Heb je daarna nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze adviseurs. 

subsidie

In 5 stappen
duurzame energie

  • Vraag een offerte aan voor zonnepanelen kopen in Tilburg.
  • Samen zetten we jouw situatie en wensen op een rijtje.
  • Plan de installatie van de zonnepanelen in, bij jou in Tilburg.
  • Vorder de btw terug via de Belastingdienst of vraag een subsidie aan.
  • Profiteer 25 jaar lang van alle voordelen.

Garantie en service

Als familiebedrijf zetten wij ons in voor het waarborgen van de beste kwaliteit zonnepanelen. BINK Solar is namelijk onderdeel van BINK Groep. Een familiebedrijf dat ondertussen meer dan 40 jaar ervaring heeft. Daarnaast hebben wij professionalisering van onze medewerkers hoog in het vaandel staan en gaan wij vakkundig te werk. Wij zijn dé expert in zonnepanelen in Tilburg en Zuid-Nederland. Bovendien hebben wij oog voor je persoonlijke situatie en bekijken wij ter plaatse welke optie het meest geschikt is.

Ben je van plan zonnepanelen te kopen in Tilburg via BINK Solar? Bij ons ben je verzekerd van een systeemgarantie van 5 jaar. Bovendien zit er op alle zonnepanelen een standaardgarantie van 10 jaar. De vermogensgarantie op de zonnepanelen bedraagt zelfs 25 jaar. Onze specialisten komen graag bij je langs voor het plaatsen van zonnepanelen in heel de Gemeente Tilburg, van Berkel-Enschot tot de Reeshof. Wil je meer weten over onze garantie en service op zonnepanelen in Tilburg? Neem contact op met onze adviseurs of vraag direct een offerte aan!

BINK-Solar

Ook panelen laten installeren op jouw dak?

Onze productspecialisten staan voor je klaar om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor het laten installeren van zonnepanelen in Tilburg. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)76 599 1700.