Zonnepanelen Tilburg

De populariteit van zonnepanelen onder huis- en pandeigenaren in Tilburg stijgt met de dag. Dat is uiteraard niet zonder een reden. Steeds meer particulieren of zakelijke gebruikers willen profiteren van lagere stroomprijzen, weerbaar zijn tegen de stijgende stroomprijzen en daarnaast ook groen bezig zijn. BINK Solar is gespecialiseerd in de vakkundige levering en installatie van nagenoeg onderhoudsvrije zonnepanelen in Tilburg en omgeving. Met jarenlange ervaring en de juiste know-how aan boord, adviseren wij u van harte in de oplossingen die het beste aansluiten op situatie en wensen.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Alle voordelen van het installeren van zonnepanelen in Tilburg

Met zonnepanelen op uw dak in Tilburg gaat u 25 jaar lang direct besparen op de maandelijkse energielasten. Het vergt slechts om een éénmalige investering die gemiddeld binnen 8 jaar is terugverdiend. De overheid draagt in de investering ook een steentje bij door – afhankelijk van uw situatie – belastingvoordelen, fiscale voordelen of subsidieregelingen te bieden. Uiteraard zijn onze productspecialisten op de hoogte van deze regelingen en voorzien u graag van passend advies. Het installeren van zonnepanelen resulteert ook in een waardevermeerdering van uw pand in Tilburg. Dit is uiteraard zeer wenselijk voor een particulier die zijn woning in de nabije toekomst wilt verkopen.

Zonnepanelen Tilburg: voor particulieren & zakelijke gebruikers

Wij installeren zonnepanelen in Tilburg voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Bij de laatste groep valt te denken aan bijvoorbeeld scholen, agrarische bedrijven en kantoren. Zelfs bij grote complexen in Tilburg is het plaatsen van zonnepanelen aantrekkelijk. De zonnepanelen in ons assortiment leveren namelijk een uitstekende rendement en zijn bovendien nagenoeg onderhoudsvrij. Bent u benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Raadpleeg dan de projecten en referenties pagina’s voor meer informatie.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Ook zonnepanelen laten installeren op uw dak in Tilburg?

Onze productspecialisten staan tot uw dienst om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor het laten installeren van zonnepanelen in Tilburg. Neem hiervoor contact met ons op.