Zonnepanelen Tiel

Net zoals in de rest van Nederland, maken zonnepanelen steeds meer een intrede in Tiel en omgeving. Dat is uiteraard niet zonder een reden. Het plaatsen van zonnepanelen op je dak(en) in Tiel brengt namelijk vele voordelen met zich mee, waaronder het meest voor de hand liggende: een direct besparing op je maandelijkse energiekosten! Als particulier, bedrijf of instelling ben je bij BINK Solar aan het juiste adres als je aan het oriënteren bent op de aankoop van zonnepanelen in Tiel. Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring èn vakkundige installateurs zijn wij in staat om elke klus te klaren.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen Tiel

Direct besparen en groen bezig zijn

Direct besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu zijn de voornaamste redenen waarom men in Tiel en omgeving overgaat tot de installatie van zonnepanelen. Wij lichten graag de voordelen toe:

  • De installatie van zonnepanelen vergt slechts een éénmalige investering waar je maar liefst 25 jaar van profiteer door een directe besparing op jouw maandelijkse energielasten. Met onze hoogwaardige, veilige en nagenoeg onderhoudsvrije zonnepanelen, hoeft je niet te vrezen voor oplopende onderhoudskosten. Wel raden wij je aan om de zonnepanelen eens in de zoveel tijd te reinigen vanwege vogelontlastingen.
  • Groen bezig zijn loont. Zonnepanelen leveren een waardevermeerdering op van je huis of pand in Tiel. Tevens is dit een welkome bijkomstigheid onder potentiële huizen of vastgoedkopers.
  • Met zonnepanelen kun je jezelf weren tegen de stijgende energieprijzen.
  • De overheid maakt de aanschaf van zonnepanelen nog aantrekkelijker vanwege voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Afhankelijk van jouw situatie, kan dit belastingvoordelen, fiscale voordelen of subsidieregelingen opleveren. Onze productspecialisten zijn hiervan op de hoogte en informeren je graag.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Wat levert het plaatsen van zonnepanelen in Tiel op?

Wil je meer weten over het laten installeren van zonnepanelen in Tiel? Ons team van productspecialisten beantwoorden graag al je vragen en voorzien je van vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 076 599 1700 of stuur een bericht via het contactformulier.