Zonnepanelen Sint Willebrord

Je zal op het internet veel informatie over zonnepanelen tegen komen, veel van deze informatie is echter niet betrouwbaar. Al sinds 2009 installeren wij zonnepalen in Sint Willebrord, wij hebben hierdoor veel ervaring en voorzien je graag van de juiste informatie. Wij adviseren je over de mogelijkheden van zonnepanelen en leveren en installeren met veel kennis en passie. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, samen komen we tot de juiste oplossing voor zonnepanelen op jouw dak in Sint Willebrord!

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen Sint Willebrord; producten

Wij werken en installeren enkel met hoogwaardige producten. Onze keuzes zijn gebaseerd op prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en garanties. De markt wordt nauwlettend in de gaten gehouden, zodat wij je kunnen verzekeren van de juiste keuze. Dit bestaat uit een gigantisch aanbod van merken, soorten en fabrikanten.

 • Zonnepanelen
  De zonnepaneleninstallatie op jouw dak in Sint Willebrord wekt elektriciteit op tijdens de daglichturen. Dit gebeurt zonder brandstof, lawaai, verontreiniging van het milieu en bewegende delen.
 • Omvormers
  De omvormer kan je zien als het hart van de zonnepaneleninstallatie. Het zorgt ervoor dat de opgewekte energie thuis gebruikt kan worden of dat het terug geleverd kan worden aan het elektriciteitsnet.
 • Bevestigingsmaterialen
  Aangezien de zonnepanelen voor een lange tijd op jouw dak in Sint Willebrord moeten liggen is het belangrijk dat ze weerstand bieden tegen alle weersomstandigheden. Met hoge kwaliteit bevestigingsmaterialen zorgen we ervoor dat de installatie tientallen jaren mee gaat.
 • Bekabeling
  Om kortsluiting te voorkomen is het belangrijk dat de zonnepanelen op de juiste manier worden aangesloten. Door hoge kwaliteit bekabeling te gebruiken sluiten we het krijgen van kortsluiting of defecte kabels zo goed als uit.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over zonnepanelen in Sint Willebrord

Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. We beantwoorden graag al je vragen en delen graag onze kennis met je. Als je liever direct één van onze medewerkers wilt spreken bel dan naar +31 (0)76 599 1700.