zonnepanelen-roosendaal

Zonnepanelen Roosendaal

Door het investeren in zonnepanelen Roosendaal ben je milieubewust en vanwege het gunstige rendement is het bovendien ook nog eens een slimme zet voor je portemonnee! BINK Solar is de expert in zonnepanelen; van engineering en advies tot aan levering en installatie in de gemeente Roosendaal en omgeving! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voordelen van zonnepanelen Roosendaal

Een zonnepaneleninstallatie is een investering die zich dubbel-en-dwars terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt 8 jaar. Als je de zonnepanelen van BINK Solar laat installeren op je huis of bedrijf in Roosendaal, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Je bespaart direct op de maandelijkse energielasten.
  • Je bent onafhankelijk van energieprijsstijgingen.
  • Je draagt bij aan een beter milieu.
  • Zonnepanelen hebben een positieve invloed op de waarde van je woning of pand in Roosendaal.
  • Handige fiscale voordelen vanuit de overheid.
gemeente

Montage op woonhuizen en panden

Als zonnepanelen expert plaatsen wij zonnepanelen bij zowel particulieren als bij bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen in de gemeente Roosendaal. Voor ieder project maken wij een passend plan op maat, met daarin de wensen van de klant meegenomen. De panelen zullen het daglicht omzetten naar gelijkstroom. Alleen kun je dit type stroom niet direct gebruiken. Daarom installeren wij ook meteen een omvormer waardoor je de opgewekte elektriciteit meteen kunt gebruiken in je huis, tuin of (bedrijfs)pand in Roosendaal of omgeving.

Voorbeelden van onze succesvolle projecten

Maximale klant tevredenheid staat bij ons centraal gedurende het volledige traject van advisering, engineering, installatie en service van je zonnepanelen installatie. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden rondom het laten plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal, kan je de pagina referenties en projecten raadplegen.

"Zonnepanelen? Een goede investering!"

Familie Van Opdorp, sinds 2016 eigenaar PV-installatie - "In 2016 namen wij de beslissing om zonnepanelen te plaatsen, we vonden namelijk dat ons geld op de bank maar weinig opbracht en wilde daarom gaan investeren in duurzame energie. Natuurlijk is het ook prettig om te zien dat de energierekening naar beneden gaat. BINK was destijds al een bekend bedrijf in de omgeving en voor ons was de keuze snel gemaakt. Tot nu toe doen de zonnepanelen goed hun werk, we zitten namelijk al een aantal jaar constant boven de verwachte opbrengst!"

In 5 stappen naar duurzame energie

  • Vraag een offerte aan voor zonnepanelen in Roosendaal.
  • Zet je wensen en situatie op een rijtje.
  • Plan een afspraak bij ons in voor de installatie.
  • Ontvang als particulier de btw terug via de Belastingdienst of vraag als bedrijf een subsidie aan.
  • Bespaar en geniet van de bijkomende voordelen.
btw-teruggave

Vorder de btw terug of maak gebruik van een subsidie

Het plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal is een slimme investering met het oog op het milieu. Daarnaast brengt het jezelf ook financiële voordelen. Om de terugverdientijd omlaag te schroeven, kun je gebruik maken van btw teruggave of een subsidieregeling. Als zonnepanelen installateur in Roosendaal kunnen wij dit voor je regelen. Wat het precies inhoudt? Wij nemen het gehele traject met aanvraag bij de Belastingdienst graag voor jou uit handen op basis van no cure/no pay. Als het niet lukt om de btw terug te vorderen, hoef je ook niets te betalen.

Verder stimuleert de overheid het aanschaffen van zonnepanelen in Roosendaal en omgeving. Dit is interessant als je zakelijk gebruik wil maken van zonnepanelen. Zo is er de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+), de EIA/KIA subsidie en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Benieuwd of je in aanmerking komt voor een subsidie voor zonnepanelen in de gemeente Roosendaal? Download hier de brochure.

Terugverdientijd berekenen

Ben je benieuwd hoe lang het duurt voordat je de investering in je zonnepanelen in Roosendaal hebt terugverdiend? Om je een beeld te geven, hebben we het volgende voorbeeld gemaakt. Een gezin schaft zonnepanelen aan voor een bedrag van €7.500,-. Omdat ze de btw terugkrijgen van de Belastingdienst komt de netto investering uit op €6.400,-. De zonnepaneleninstallatie levert hen per jaar ongeveer 5.800 kilowattuur op. Zij bespraaren hier gemiddeld €850,- per jaar mee, voor de komende 15 jaar. De investering heeft zich op die wijze binnen 8 jaar al terugverdiend en het financieel rendement van de investering bedraagt 7,5% per jaar voor de komende 25 jaar.

Wil jij na dit voorbeeld ook graag zonnepanelen op jouw dak in de gemeente Roosendaal? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze adviseurs.

installateur

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

BINK Solar gaat graag het gesprek met je aan! Tijdens dat gesprek zal gekeken worden naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal. Uiteraard volgt hieruit een advies volledig gebaseerd op jouw situatie en wensen. Neem contact met ons op via +31 (0)76 599 1700 om een vrijblijvende afspraak in te plannen of laat je gegevens achter in het contactformulier.