Zonnepanelen laten plaatsen in Roosendaal?

Door het investeren in zonnepanelen bent u lekker groen bezig en vanwege het gunstige rendement is het bovendien ook nog eens een slimme zet voor uw portemonnee! Daarnaast zijn zonnepanelen geschikt voor iedere toepassing; voor agrarische bedrijven, scholen, overheden of zelfs particuliere woningen. Bink Solar is de specialist in levering, installatie en advies voor zonnepanelen in de omgeving van Roosendaal!

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Roosendaal

Zonnepanelen is een investering die zich dubbel-en-dwars terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar. Als u de zonnepanelen van BINK Solar laat installeren op uw huis of bedrijf in Roosendaal, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • U bespaart direct op de maandelijkse energielasten.
  • Geen gedoe met technische onderhoud. Onze robuuste zonnepanelen zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Echter bij vervuiling door vogels, kan het een keer per jaar verstandig zijn om de zonnepanelen te reinigen.
  • U bent onafhankelijk van allerlei energieprijsstijgingen.
  • U draagt bij aan een beter milieu.
  • Zonnepanelen laten de waarde van uw woning of pand in Roosendaal stijgen.
  • BINK Solar levert slimme omvormers van hoge kwaliteit wat een hoge opbrengst en veiligheid garandeert. Bovendien krijgt u eenvoudig inzicht in de stroomopwekking.
  • Handige fiscale voordelen vanuit de overheid.

Voorbeelden van onze succesvolle projecten

Maximale klant tevredenheid staat bij ons centraal gedurende het volledige traject van advisering, engineering, installatie en service van uw zonnepanelen installatie. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden rondom het laten plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal, kunt u de pagina referenties en projecten raadplegen.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

BINK Solar gaat graag het gesprek met u aan! Tijdens dat gesprek zal gekeken worden naar de voordelen en mogelijkheden voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal. Uiteraard volgt hieruit een advies volledig gebaseerd op uw situatie en wensen. Neem contact met ons op om een (vrijblijvende) afspraak in te plaatsen.