zonnepanelen-roosendaal

Zonnepanelen Roosendaal

Door het investeren in zonnepanelen Roosendaal ben je milieubewust en vanwege het gunstige rendement is het bovendien ook nog eens een slimme zet voor je portemonnee! Daarnaast zijn zonnepanelen geschikt voor iedere toepassing; voor agrarische bedrijven, scholen, overheden en particuliere woningen. Bink Solar is de specialist in levering, installatie en advies voor zonnepanelen in de gemeente Roosendaal en omgeving!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voordelen van zonnepanelen Roosendaal

Zonnepanelen is een investering die zich dubbel-en-dwars terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar. Als je de zonnepanelen van BINK Solar laat installeren op je huis of bedrijf in Roosendaal, dan geniet je van de volgende voordelen:

 • Je bespaart direct op de maandelijkse energielasten.
 • Geen gedoe met technische onderhoud. Onze robuuste zonnepanelen zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Echter bij vervuiling door vogels, kan het een keer per jaar verstandig zijn om de zonnepanelen te reinigen.
 • Je bent onafhankelijk van energieprijsstijgingen.
 • Je draagt bij aan een beter milieu.
 • Zonnepanelen laten de waarde van je woning of pand in Roosendaal stijgen.
 • BINK Solar levert slimme omvormers van hoge kwaliteit wat een hoge opbrengst en veiligheid garandeert. Bovendien krijg je eenvoudig inzicht in de stroomopwekking.
 • Handige fiscale voordelen vanuit de overheid.
gemeente

Montage op woonhuizen en panden

Als zonnepanelen specialist plaatsen wij zowel bij particulieren als bij bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen in de gemeente Roosendaal. Voor ieder project maken wij een passend plan op maat, met daarin de wensen van de klant meegenomen. De panelen zullen het daglicht omzetten naar gelijkstroom. Alleen kun je dit type stroom niet direct gebruiken. Daarom installeren wij ook meteen een omvormer waardoor je de opgewekte elektriciteit meteen kunt gebruiken in je huis, tuin of (bedrijfs)pand in Roosendaal of omgeving.

Voorbeelden van onze succesvolle projecten

Maximale klant tevredenheid staat bij ons centraal gedurende het volledige traject van advisering, engineering, installatie en service van je zonnepanelen installatie. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden rondom het laten plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal, kan je de pagina referenties en projecten raadplegen.

"Zonnepanelen? Een goede investering!"

Familie Van Opdorp, sinds 2016 eigenaar PV-installatie - "In 2016 namen wij de beslissing om zonnepanelen te plaatsen, we vonden namelijk dat ons geld op de bank maar weinig opbracht en wilde daarom gaan investeren in duurzame energie. Natuurlijk is het ook prettig om te zien dat de energierekening naar beneden gaat. BINK was destijds al een bekend bedrijf in de omgeving en voor ons was de keuze snel gemaakt. Tot nu toe doen de zonnepanelen goed hun werk, we zitten namelijk al een aantal jaar constant boven de verwachte opbrengst!"

In 5 stappen naar duurzame energie

 • Vraag een offerte aan voor zonnepanelen in Roosendaal.
 • Zet je wensen en situatie op een rijtje.
 • Plan een afspraak bij ons in voor de installatie.
 • Ontvang de btw terug via de Belastingdienst.
 • Bespaar en geniet van de bijkomende voordelen.
btw-teruggave

Krijg de btw terug of maak gebruik van een subsidie

Het plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal is een slimme investering met het oog op het milieu. Daarnaast brengt het jezelf ook financiële voordelen. Om de terugverdientijd omlaag te schroeven, kun je gebruik maken van btw teruggave of een subsidieregeling. Als zonnepanelen installateur in Roosendaal kunnen wij dit voor je regelen. Wat het precies inhoudt? Wij nemen het gehele traject met aanvraag bij de Belastingdienst graag voor jou uit handen op basis van no cure/no pay. Als het niet lukt om de btw terug te vorderen, hoef je ook niets te betalen.

Verder stimuleert de overheid het aanschaffen van zonnepanelen in Roosendaal en omgeving. Dit is voornamelijk interessant als je zakelijk gebruik wil maken van zonnepanelen. Zo is er de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+), de EIA/KIA subsidie en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Meer weten over welke regeling voor zonnepanelen in gemeente Roosendaal voor jou van toepassing is? Download hier de brochure.

Terugverdientijd berekenen

Ben je benieuwd hoe lang het duurt voordat je het plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal hebt terugverdiend? Dit hangt onder andere af van het totale vermogen en de gemiddelde elektriciteitsprijs. Om je een beeld te geven, gaan we in op een voorbeeld die van toepassing is op een gezin. Stel je voor dat je zonnepanelen voor een bedrag van €7.500,- in totaal 20 zonnepanelen hebt aangeschaft. Ieder paneel heeft een vermogen van 310Wp wat neerkomt op een totale opbrengst van 6.200Wp per jaar. Gedurende een jaar leveren ze zo’n 5.500 KwH op. Gezien de gemiddelde elektriciteitsprijs van €0,22 per kWh, zul je jaarlijks € 1.210,- gaan besparen. Het plaatsen van zonnepanelen in gemeente Roosendaal heb je in het geval van dit voorbeeld in 6,5 jaar terugverdiend.

installateur

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

BINK Solar gaat graag het gesprek met je aan! Tijdens dat gesprek zal gekeken worden naar de voordelen en mogelijkheden voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Roosendaal. Uiteraard volgt hieruit een advies volledig gebaseerd op jouw situatie en wensen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plaatsen.