Zonnepanelen Roermond

Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt. Zonnepanelen zijn een zeer goede investering. U doet een eenmalige investering en u profiteert 25 jaar lang van een lagere energierekening. Ons team levert, adviseert en installeert zonnepanelen in omgeving Roermond bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren.

Zonnepanelen die we leveren in omgeving Roermond

BINK Solar installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Een zonnepaneleninstallatie is opgebouwd uit:

 • Zonnepanelen
  Een grote betrouwbaarheid en een zeer hoge productkwaliteit.
 • Bevestigingsmaterialen
  De zonnepanelen moeten een lange tijd op uw dak liggen en moeten goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
 • Omvormers
  Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie gebruikt kan worden in huis.
 • Bekabeling
  Zonnepanelen worden middels gelijkstroomkabels op de omvormer aangesloten.

Monitoring en werking van uw zonnepanelen in Roermond

BINK Solar biedt meer dan alleen zonnepanelen in Roermond. Met ons gebruiksvriendelijke monitoringssysteem geven wij u inzicht in de opbrengsten. Met dit systeem heeft u vanaf uw mobiele telefoon of computer altijd en overal toegang tot uw prestaties. Niet alleen u maar ook wij kunnen de prestaties van uw systeem op afstand monitoren. Daarbij rapporteert ons systeem u regelmatig per e-mail.

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk? Tijdens daglichturen wekt een zonnepaneleninstallatie elektriciteit op. Dit gebeurt zonder geluid, zonder brandstof, zonder verontreiniging van het milieu en zonder bewegende delen. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die het daglicht opvangen en dit omzetten naar gelijkstroom. De zonnepanelen worden voorzien van een omvormer omdat gelijkstroom niet gebruikt kan worden in een woning. De omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom. Hierdoor is de elektriciteit klaar voor gebruik.

Wilt u ook zonnepanelen op uw dak in Roermond?

Heeft u vragen met betrekking op het plaatsen van zonnepanelen in Roermond? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bel vrijblijvend naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Complimenten voor de zonnepanelen van BINK!

Blij dat onze verhuurder zonnepanelen bij Bink Solar aanvroeg! Familie Vroegindeweij (...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Roermond Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar