Zonnepanelen Roermond

Wij zijn onderdeel van de BINK Groep. Een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is op de markt. Zonnepanelen zijn een zeer goede investering. Je doet een eenmalige investering en profiteert 25 jaar lang van een lagere energierekening. Ons team levert, adviseert en installeert zonnepanelen in omgeving Roermond bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen die we leveren in omgeving Roermond

BINK Solar installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Een zonnepaneleninstallatie is opgebouwd uit:

  • Bevestigingsmaterialen
    De zonnepanelen moeten een lange tijd op jouw dak liggen en daarom goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.
  • Omvormers
    Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie gebruikt kan worden in huis.
  • Bekabeling
    Zonnepanelen worden middels gelijkstroomkabels op de omvormer aangesloten.

De monitoring en werking van jouw zonnepanelen

BINK Solar biedt meer dan alleen zonnepanelen in Roermond. Met ons gebruiksvriendelijke monitoringssysteem geven wij je inzicht in de opbrengsten. Met dit systeem heb je vanaf jouw mobiele telefoon of computer altijd en overal toegang tot de prestaties. Niet alleen jij maar ook wij kunnen de prestaties van je systeem op afstand monitoren. Daarbij rapporteert ons systeem je regelmatig per e-mail.

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk? Tijdens daglichturen wekt een zonnepaneleninstallatie elektriciteit op. Dit gebeurt zonder geluid, zonder brandstof, zonder verontreiniging van het milieu en zonder bewegende delen. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die het daglicht opvangen en dit omzetten naar gelijkstroom. De zonnepanelen worden voorzien van een omvormer omdat gelijkstroom niet gebruikt kan worden in een woning. De omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom. Hierdoor is de elektriciteit klaar voor gebruik.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Zonnepanelen op jouw dak in Roermond?

Heb je vragen met betrekking op het plaatsen van zonnepanelen in Roermond? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bel vrijblijvend naar +31 (0)76 599 1700.