Op zoek naar een zonnepanelen specialist in Prinsenbeek? BINK Solar!

Bij BINK Solar bieden we echt vakmanschap, niet alleen voor installatie, maar ook voor advies. BINK Solar is een zeer betrouwbaar familiebedrijf dat onderdeel is van de BINK Groep (sinds 1979). Zonnepanelen kunnen we leveren aan particulieren, scholen, overheden etc. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK Solar mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist in Zuid-Nederland noemen.

Zonnepanelen in Prinsenbeek: verdien ze snel terug!

De Nederlandse overheid streeft ernaar om zonnepanelen voor ieder segment aantrekkelijk te maken. Zo kunnen particuliere woningeigenaren gebruik maken van de BTW teruggave. Daarmee betaalt men dus 21% minder voor zonnepanelen. De zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik maken van fiscale aftrekposten. Zo kan men gebruik maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek) waarbij 55% aftrek toegepast mag worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) waarbij 28% aftrek toegepast mag worden. Daarnaast is het toegestaan om de investering in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar. Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag. In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om in zonnepanelen te investeren.

Het gebruik van zonnepanelen in Prinsenbeek breng veel voordelen met zich mee

Het gebruik van zonnepanelen brengt velen voordelen met zich mee. BINK Solar heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in Prinsenbeek al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Nauwelijks onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers

Kortom, zonnepanelen laten plaatsen op uw pand in Prinsenbeek is een zeer goede investering waar u jarenlang profijt van zult hebben.

De service en het assortiment van BINK Solar

Bij BINK Solar kunt u rekenen op uitstekende garanties en een uitgebreide service! Wij zijn er voor u voordat de zonnepanelen geplaatst worden, tijdens de plaatsing en nadien. Op deze manier verzorgen wij het volledige proces voor u!

Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem contact met ons op!

Meer informatie over zonnepanelen in Prinsenbeek?

Heeft u nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in regio Prinsenbeek? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur! Als u liever direct  contact heeft, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Boomkwekerij Hereijgers- Verhaard uit Zundert heeft 144 zonnepanelen aangelegd

Opbrengst van zonnepanelen gaat zoals verwachting Deze boomkwekerij heeft sinds februari 20...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Prinsenbeek Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar