Ik wil zonnepanelen op mijn woning

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. Je investeert en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Werking van zonnepanelen

Zonnepanelen worden steeds aantrekkelijker en steeds meer huishoudens zien een kans in zonnepanelen, maar hoe werken ze eigenlijk?

Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneel?

Het mooie aan de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie is dat het zich terug gaat verdienen. De gemiddelde terugverdientijd voor een systeem is 7 jaar, echter is dit per situatie verschillend.

Zonnepanelen onderhoudsvrij?

Het voordeel van een zonnepaneleninstallatie is, dat het nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. Het vuil dat aanwezig is op de zonnepanelen wordt er tijdens een regen- of sneeuwbui afgespoeld. 

Maak je opbrengsten inzichtelijk

Door middel van het monitoringssysteem maak je jouw installatie inzichtelijk en kun je de opbrengsten dagelijks, overal ter wereld, inzien. 

BTW terugvorderen

De BTW op je investering in zonnepanelen kun je terugvorderen. Het terugvorderen van de BTW kun je zelf doen, maar als je wilt nemen wij deze (administratieve) zorg graag uit handen.

Voordelen van zonnepanelen

3
Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

674
Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

2
Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

1121
Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.