Ik wil zonnepanelen op mijn woning

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Werking van zonnepanelen

Zonnepanelen worden steeds aantrekkelijker en steeds meer huishoudens zien een kans in zonnepanelen, maar hoe werken ze eigenlijk?

Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneel?

Het mooie aan de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie is dat het zich terug gaat verdienen. De gemiddelde terugverdientijd voor een systeem is 7 jaar, echter is dit per situatie verschillend.

Zonnepanelen onderhoudsvrij?

Het voordeel van een zonnepaneleninstallatie is, dat het nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. Het vuil dat aanwezig is op uw zonnepanelen wordt er tijdens een regen- of sneeuwbui afgespoeld. 

Maak uw opbrengsten inzichtelijk

Door middel van het monitoringssysteem maakt u uw installatie inzichtelijk en kunt u de opbrengsten dagelijks, overal ter wereld, inzien. 

BTW terugvorderen

U kunt de BTW op uw investering in zonnepanelen terugvorderen. U kunt het terugvorderen van de BTW zelf doen, maar als u wilt nemen wij deze (administratieve) zorg graag uit handen.

Voordelen van zonnepanelen

8
U bespaart direct op uw maandelijkse energielasten

9
De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar

2
Waardevermeerdering van uw pand

14
Nauwelijks onderhoud

6
U investeert in een duurzame toekomst

7
Op de bank levert uw geld niets op

8.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.6

Bent u benieuwd hoe deze beoordeling tot stand is gekomen? Dan verwijzen wij u graag door naar de referenties op de website. 

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.