Ik wil zonnepanelen op mijn woning

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. Je investeert en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. Onze klanten ervaren het dagelijks: energie opwekken geeft een geweldig gevoel!

Werking van zonnepanelen

Zonnepanelen worden steeds aantrekkelijker en steeds meer huishoudens en/of bedrijven zien een kans in zonnepanelen. Maar hoe werken ze eigenlijk?

Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneel?

Het mooie aan de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie is dat het zich terug gaat verdienen. De gemiddelde terugverdientijd voor een systeem is 6 jaar, echter is dit per situatie verschillend.

Zonnepanelen onderhoudsvrij?

Het voordeel van een zonnepaneleninstallatie is, dat het nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. Het vuil dat aanwezig is op de zonnepanelen wordt er tijdens een regen- of sneeuwbui afgespoeld. 

Maak je opbrengsten inzichtelijk

BINK Solar maakt de opbrengsten van je zonnepanelen inzichtelijk door toegang te geven aan ons gebruiksvriendelijke monitoringssysteem. Hiermee heb je vanaf de computer of je mobiele telefoon altijd en overal toegang tot je gegevens.

BTW terugvorderen

De BTW op je investering in zonnepanelen kun je terugvorderen. Het terugvorderen van de BTW kun je zelf doen, maar als je wilt nemen wij deze (administratieve) zorg graag uit handen.

Voordelen van zonnepanelen

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

8.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 8.8

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiezonnepaneel.png