IK WIL ZONNEPANELEN OP MIJN BEDRIJF

Met de steeds verder stijgende energieprijzen is het ook als ondernemer of organisatie steeds interessanter om met zonne-energie zelf in de behoefte van energie te voorzien. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op bedrijfspanden in de vorm van subsidies en belastingaftrek.

Subsidie

De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op het bedrijfspand in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Dit geeft jouw bedrijf of organisatie direct besparing op de maandelijkse energielasten en het voordeel van duurzaam ondernemen. En niet te vergeten een hogere bedrijfswaarde door de onafhankelijkheid van prijsstijgingen in energie.

Service

Het voordeel van een zonnepaneleninstallatie is, dat het nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. Desondanks kan het in sommige situaties wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn om preventieve controles te doen of een extra verzekering af te sluiten. Met name bij grote installaties, waarbij weinig toezicht is op de installatie. In die gevallen kunnen wij een service contract aanbieden.

Voordelen van zonnepanelen

8
Je bespaart direct op de maandelijkse energielasten

9
De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar

2
Waardevermeerdering van het pand

14
Nauwelijks onderhoud

6
Je investeert in een duurzame toekomst

7
Op de bank levert het geld niets op

Bespreek het met één van onze adviseurs

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

verkoop@binksolar.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.