zonnepanelen-noord-brabant

Zonnepanelen Noord-Brabant

Waar we begonnen zijn in het kleine Zundert zijn we uitgegroeid tot dé specialist in het leveren en installeren van zonnepanelen in Noord-Brabant. Met meer dan 13 jaar ervaring in deze branche kunnen wij je professioneel advies geven. Door onze expertise krijg je de beste zonnepanelen van Noord-Brabant, die perfect aansluiten bij je wensen. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De 5 garanties voor zonnepanelen in Noord-Brabant

Wanneer je kiest voor Bink Solar krijg je niet alleen de beste zonnepanelen van Noord-Brabant maar ook de volgende zekerheden.

  • Wij leveren een totaalpakket met advisering, engineering, installatie en onderhoud van de zonnepanelen.
  • Een scherpe prijs/kwaliteit Wij maken uitsluitend gebruik van bekende wereld merken waarmee we de kwaliteit van onze zonnepanelen kunnen garanderen.
  • Met meer dan 35 jaar ervaring als Bink Groep kun je rekenen op bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid.
  • Wij bieden onze producten aan met verschillende garanties en services. Zo krijg je van ons een systeemgarantie van 5 jaar, een standaardgarantie van 10 jaar op de zonnepanelen en een vermogensgarantie van 25 jaar.
  • Het is ook mogelijk om een Service- en onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen wij je tegen het productieverlies verzekeren en zorgen wij ten alle tijden dat het product goed geïnstalleerd is.

Onze expertise in Zonnepanelen binnen Noord-Brabant

Of het nou gaat om een aanvoerloods, een boerderij of simpelweg een woonhuis, wij hebben voor iedereen in Noord-Brabant de meest geschikte zonnepanelen. Op onze referentiepagina zijn de verschillende soorten projecten te zien. Daarnaast zijn wij in staat een inschatting te maken van de op te leveren hoeveelheid stroom om daarmee te berekenen wat de terugverdientijd zal zijn. Met onze producten krijg je volledig inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen, met behulp van onze monitoring-app.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Staat jouw woning of pand in Noord-Brabant en ben je op zoek naar zonnepanelen? Bel ons!

Wij bieden je graag een vrijblijvend advies aan op basis van jouw situatie en wensen. In gezamenlijk overleg kunnen we bepalen welke zonnepanelen voor jou in Noord-Brabant het meest geschikt zijn. Neem contact op met een van onze specialisten via het contactformulier (boven aan de pagina) of bel 076 599 1700.