Zonnepanelen Noord-Brabant

Waar we begonnen zijn in het kleine Zundert zijn we uitgegroeid tot de specialist in het leveren en installeren van zonnepanelen in Noord-Brabant. Met meer dan 9 jaar ervaring in deze branche kunnen wij u professioneel advies geven. Met behulp van onze expertise krijgt u de zonnepanelen in Noord-Brabant die het beste aansluiten bij uw wensen, dit geld voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

De 5 garanties voor uw zonnepanelen in Noord-Brabant

Wanneer u kiest voor Bink Solar krijgt u niet alleen de beste zonnepanelen van Noord-Brabant maar ook de volgende zekerheden.

  • Wij leveren een totaalpakket met advisering, engineering, installatie en onderhoud van uw zonnepanelen.
  • Een scherpe prijs/kwaliteit Wij maken uitsluitend gebruik van bekende wereld merken waarmee we de kwaliteit van onze zonnepanelen kunnen garanderen.
  • Met meer dan 35 jaar ervaring als Bink Groep kunt u op bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid
  • Wij bieden onze producten aan met verschillende garanties en services. Zo krijgt u van ons een systeemgarantie van 5 jaar, een standaardgarantie van 10 jaar op de zonnepanelen en een vermogensgarantie van 25 jaar.
  • Het is ook mogelijk om een Service- en onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen wij u tegen het productieverlies verzekeren en dat het product goed geïnstalleerd is.

Onze expertise in Zonnepanelen binnen Noord-Brabant

Of het nou gaat om een aanvoerloods, een boerderij of simpelweg een woonhuis, wij hebben voor iedereen in Noord-Brabant de meest geschikte zonnepanelen. Op onze referentiepagina zijn de verschillende soorten projecten te zien. Daarnaast zijn wij in staat een inschatting te maken van de op te leveren hoeveelheid stroom om daarmee te berekenen wat de terugverdientijd zal zijn. Met onze producten krijgt u zelf volledig inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen met behulp van onze monitoring-app.

Staat u woning of pand in Noord-Brabant en bent u op zoek naar zonnepanelen? Bel ons!

Wij bieden u graag een vrijblijvend advies aan op basis van uw situatie en wensen. In gezamenlijk overleg kunnen we bepalen welke zonnepanelen voor u in Noord-Brabant het meest geschikt zijn. Neem contact op met een van onze specialisten.

Referenties

Winkelcentrum de Roselaar legt zonnepanelen aan

“BINK Solar kwam als beste uit de bus met hun zonnepanelen , zowel qua techniek, prijs...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Noord-Brabant Nog vragen? Wij helpen u graag.
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar