Zonnepanelen in Limburg? BINK Solar levert ze!

De afgelopen jaren hebben wij vele zonnepanelen geplaatst voor overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn gegroeid tot dé specialist voor zonnepanelen in Limburg. BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep. Al sinds 1979 is dit familiebedrijf actief op de markt. Als betrouwbaar familiebedrijf waarborgen we de beste kwaliteit als het gaat om zonnepanelen die wij leveren.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen in Limburg; hou de stad schoon

Zonnepanelen in Limburg kunnen op een duurzame manier en groot deel van uw stroom leveren. Zonlicht is onuitputtelijk en bij het omzetten van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen schadelijke stoffen en geen broeikasgassen. Meer weten? Bekijk dan de werking van zonnepanelen.

Het milieu is tegenwoordig erg belangrijk. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door zonnepanelen, een schone energiebron, te laten plaatsen op uw pand in Limburg. Hierdoor doet u uw stad een plezier zonder u hier zelf nadelen van ondervinden zal. Zonnepanelen wekken energie op uit zonlicht, zonder brandstof, zonder lawaai en zonder bewegende delen.

Voordelen van zonnepanelen in Limburg

  • Met zonnepanelen bespaart u al snel zo’n 500 euro per jaar op uw energiekosten.
  • Zonnepanelen verlagen de CO2-uitstoot van uw huishouden, bedrijf of instelling.
  • Het opwekken van zonne-energie maakt geen lawaai.
  • Zonnepanelen voegen waarde toe aan uw huis, bedrijf of instelling.
  • Uw energiekosten per maand zullen dalen, u wekt nu voor een deel (of helemaal) uw eigen stroom op.


Zoals u ziet biedt de aanschaf van zonnepanelen in Limburg u erg veel voordelen. Ook u kunt hiervan gebruik van maken! Er zijn zelfs subsidies, u kunt de btw terug vragen en gebruik maken van financieringsregelingen. Waar wacht u nog op? Bekijk ons assortiment.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Zonnepanelen in Limburg, bent u al overtuigd?

Bent u al overtuigd door de vele voordelen van zonnepanelen? Bekijk wat wij voor voorgaande klanten hebben kunnen betekenen in de referenties. Voor meer informatie of een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u liever direct een specialist aan de telefoon heeft, bel dan +31 (0)76 599 1700.