zonnepanelen-limburg

Zonnepanelen Limburg, BINK Solar installeert ze!

De afgelopen jaren hebben wij vele zonnepanelen geplaatst voor overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn gegroeid tot dé expert in zonnepanelen in Limburg. BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep. Al sinds 1979 is dit familiebedrijf actief op de markt. Als betrouwbaar familiebedrijf waarborgen we de beste kwaliteit als het gaat om de zonnepanelen die wij leveren.

Graag een gratis
offerte aan
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Bespaar geld met zonne-energie

Investeren in zonnepanelen in Limburg is niet alleen voordelig voor het milieu. Het brengt ook financiële voordelen met zich mee. Iedere maand profiteer je van een aanzienlijk lagere energierekening. Door het plaatsen van zonnepanelen in Zuid-Limburg, Midden Limburg of Noord-Limburg wordt zonlicht opgevangen en omgezet in zonne-energie. Vervolgens zet de omvormer deze energie om in wisselstroom, waardoor je minder afhankelijk bent van een energieleverancier. Wil je ook geld besparen met zonne-energie? Wij informeren je graag over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen in provincie Limburg. Neem direct contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Limburg.

subsidie

Voordelen van zonnepanelen Limburg

  • Met zonnepanelen bespaar je al snel zo’n 900 euro per jaar op je energiekosten.
  • Zonnepanelen verlagen de CO2-uitstoot van je huishouden, bedrijf of instelling.
  • Het opwekken van zonne-energie maakt geen lawaai.
  • Zonnepanelen voegen waarde toe aan je huis of pand.
  • De energiekosten per maand zullen dalen, je wekt nu voor een deel (of helemaal) je eigen stroom op.


Zoals je ziet biedt de aanschaf van zonnepanelen in Limburg je erg veel voordelen. Ook jij kunt hier gebruik van maken! En dan hebben we het nog niet gehad over subsidies of het terugvorderen van de btw. Ook die mogelijkheden bespreken wij graag met je. 

Btw teruggave en subsidieregelingen

Wil je profiteren van de voordelen die van toepassingen zijn op het plaatsen van zonnepanelen in Limburg? En wil je tegelijkertijd gebruik maken van btw teruggave en/of subsidie voor zonnepanelen in Limburg? Wij informeren je graag over diverse interessante regelingen.

Heb jij een bedrijf in de provincie Limburg? Dan kan je in aanmerking komen voor een subsidie voor de zonnepanlen op je pand. Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Per subsidiesoort hebben wij de voordelen en voorwaarden voor jou uitgewerkt. Hierdoor is in één oogopslag helder welke subsidie voor zonnepanelen in Limburg van toepassing is op jouw bedrijf. Download via deze pagina de brochure vol informatie over subsidieregelingen.

Voor particulieren is het mogelijk de btw van de investering terug te vorderen. Wij zorgen ervoor dat je aan de voorwaarden voor de btw-teruggaaf voldoet, zoals dat je naam op de factuur van de zonnepanelen staat en dat de zonnepanelen zijn aangesloten op het lichtnet dat op jouw naam staat. Verder dient de aanvraag voor btw-teruggave 6 maanden na het jaar waarin je investeert in zonnepanelen gedaan te worden. Heb je hierbij hulp nodig? Wij nemen het terugvorderen van de btw graag voor je uit handen. Lees er meer over op de pagina btw teruggave.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Wij installeren bij bedrijven en particulieren

Wij zijn actief als zonnepanelen installateurs in Limburg en staan voor persoonlijk en vakkundig advies voor zowel bedrijven als particulieren. Voor het plaatsen van zonnepanelen in Sittard tot het plaatsen van zonnepanelen in Kerkrade ben je bij ons aan het juiste adres. Na het kopen van zonnepanelen in Limburg heb je er zelf nauwelijks onderhoud aan. Dit komt omdat de natuur gewoon zijn werk doet door het vuil er met een regenbui weer af te spoelen. Meer weten over het plaatsen van zonnepanelen in Zuid Limburg of de installatie van zonnepanelen in Noord Limburg? Neem contact op met onze adviseurs!

kopen

In 5 stappen zonnepanelen op jouw dak

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen in Limburg.
  • Zet op een rijtje welke wensen jij hebt op het gebied van zonnepanelen.
  • Plan het installatiemoment in bij ons als installateur zonnepanelen in Limburg.
  • Vorder de btw terug of maak gebruik van een subsidie voor zonnepanelen in Limburg.
  • Bespaar op je energierekening door zonnepanelen te kopen in Limburg.

Houd alles bij met een monitoringssysteem

Wil je met eigen ogen zien wat jouw zonnepanelen hebben opgebracht? Voor zonnepanelen voor zowel bedrijven in Limburg als voor particulieren, is het mogelijk om toegang te krijgen tot een monitoringssysteem. Zo kan je overal gemakkelijk jouw gegevens inzien. Je kunt per jaar, per maand en zelfs per dag inzien wat jouw zonnepanelen hebben opgebracht. Wil jij meer weten over het monitoringssysteem van zonnepanelen? Als zonnepanelen installateurs in Limburg beantwoorden wij graag al je vragen.

installateurs

Zonnepanelen in Limburg, ben jij al overtuigd?

Ben jij al overtuigd van de vele voordelen van zonnepanelen en ontvang je graag een offerte op maat? Of heb je nog vragen over de meest geschikte zonnepanelen in jouw situatie? Onze adviseurs staan in beide gevallen voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 (0)76 599 1700 of laat je gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.