Zonnepanelen Kaatsheuvel

Sinds 2009 is BINK Solar gespecialiseerd in advies, installaties en onderhoud aan zonnepanelen in Kaatsheuvel. Door onze uitgebreide ervaring en vakkundige installateurs hebben we altijd een advies wat past bij uw situatie.  Onze systemen zijn geschikt voor particuliere huizen, bedrijven, stichtingen en overheidsinstellingen. Voor meer informatie over de plaatsing van zonnepanelen in Kaatsheuvel en omstreken kunt u eens op de referentie pagina of de projecten pagina kijken.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De voordelen van zonnepanelen in Kaatsheuvel

Denkt u erover na om te investeren in zonnepanelen? Hieronder alle voordelen op een rij.

  • Duurzame investering;
  • Hoog rendement;
  • Eenmalig investeren voor 25 jaar besparing op de maandelijkse energielasten;
  • Gemiddeld verdienen de zonnepanelen zich binnen 6 jaar terug;
  • Weinig tot geen onderhoud;
  • Door zonnepanelen een waardevermeerdering van uw pand in Kaatsheuvel;
  • Bijdragen aan een groene toekomst;
  • Belastingvoordeel bij aanschaf.


Heeft u hulp nodig bij het aanvragen subsidie en belangkorting vanwege de aanschaf van zonnepanelen? Wij nemen deze administratieve zorg graag van u over. Voor de groot stroom opwekkers kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van de SDE+ subsidie. Geïnteresseerd in één van deze diensten? Neem eens een kijkje op onze subsidiepagina

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Producten en advies op maat

Door onze ervaring werken wij alleen met zonnepanelen van bekende merken die hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Denk bijvoorbeeld aan de zonnepanelen van Canadian Solar voor uw pand in Kaatsheuvel. Deze producent heeft al ruim 15 jaar ervaring en staan vanwege de kwaliteit van de producten op de Bloomberg Tier 1 list. Als u op zoek bent naar extra esthetische waarde kunt eens kijken naar de volledig zwarte zonnepanelen van REC. De REC TwinPeak lijn zijn speciaal ontwikkeld voor schaduwrijke plaatsen. Bent u echt op zoek naar compromisloze kwaliteit en betrouwbaarheid kunt u eens kijken naar de hoogrendementspanelen van AEG. Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze productspecialisten via het contactformulier of op telefoonnummer +31 (0)76 599 1700.