BINK Solar, de specialist voor zonnepanelen in Hoogerheide

Bij BINK Solar kunt u terecht voor advies op maat en installatie door echte vakmannen. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf en dé zonnepanelen specialist in Hoogerheide. Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, maar ook bij bedrijven, scholen of verenigingen. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK Solar is onderdeel van de BINK Groep.

Ga voor zonnepanelen als u op zoek bent naar goedkope en groene energie

Het laten plaatsen van zonnepanelen staat bekend als een enorm goede investering. Zonnepanelen scoren aanzienlijk hoger dan een spaarrekening (rendement van 10% tot 14%). Dat is niet het enige, het milieu profiteert met u mee. Als u zonnepanelen plaatst op uw pand in Hoogerheide leeft u “groen” zonder enige verandering te ondervinden.

Een zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

BINK Solar kan panelen leveren van een van de grootste zonnepanelen producenten in de hele wereld; Canadian Solar. Ons assortiment bevat verschillende soorten zonnepanelen.

Informatie over onderhoud voor zonnepanelen in Hoogerheide

Onderhoud voor zonnepanelen is verschillend per segment (omvang van het systeem). Hieronder een korte toelichting.

Particulier zonnepanelen systeem
Een zonnepanelen systeem van een particulier is onderhoudsvrij. De gehele functionaliteit van het systeem is gedekt in de standaard garantietermijn van 10 jaar. Panelen in dit systeem kunnen niet/nauwelijks vuil worden, vuil kan zich namelijk niet hechten door de behandelde glasplaat. Indien je in een bosrijke/vogelrijke omgeving woont is het wellicht toch verstandig om de glazenwasser eens per twee jaar de panelen schoon te laten maken, dit is per situatie verschillend.

Zakelijk zonnepanelen systeem
Een zakelijk zonnepanelen systeem is een stuk groter, daarvoor is het wel raadzaam om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen we het systeem actief monitoren, doen we een jaarlijkse visuele-, functionele- en veiligheids-inspectie.

Zonnepanelen laten plaatsen in Hoogerheide; de voordelen

Het laten installeren van zonnepanelen op uw pand in Hoogerheide blijkt een zeer goede keuze. U zult jarenlang profijt hebben van deze beslissing! Hieronder een kort overzicht van de voordelen.

  • Snelle en makkelijke installatie
  • Besparing op maandelijkse energielasten (direct)
  • Nauwelijks onderhoudskosten
  • Geen beïnvloeding meer door energieprijsstijgingen
  • Schoon
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Zeer gunstig financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers


Voor vele particulieren en bedrijven in Hoogerheide heeft BINK Solar al zonnepanelen mogen plaatsen. Interesse? Wij komen graag vrijblijvend langs om samen met u de situatie te bekijken.

Klik HIER voor referenties.

Onze service

Omdat BINK Solar vertrouwen heeft in haar producten, geven we erg veel garantie. Vraag ons naar de garantie die voor u telt!

U kunt bij BINK Solar naast de garantie ook rekenen op een uitstekende service! Voor, tijdens en na plaatsing van uw zonnepanelen in Hoogerheide staan we voor u klaar.

Meer informatie over zonnepanelen in Hoogerheide?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over zonnepanelen in Hoogerheide kunnen beantwoorden? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we u te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact op met ons! Als u liever direct contact heeft, kunt u even bellen naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Energie wordt duurder, met zonnepanelen heb je daar geen last van

Sinds 1 december heeft meneer Schijfs uit Zundert 18 zonnepanelen op zijn dak ligg...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Hoogerheide Meer weten? Stel uw vraag!
Vrijblijvend Contact

Openingstijden:
Op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur. Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.

Vanaf vrijdagmiddag 20 december om 12.00 uur is ons bedrijf voor 2 weken gesloten. 
Op maandag 6 januari staan wij weer voor u klaar om er een mooi en zonnig jaar van te maken.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar