Zonnepanelen Halsteren

Bij BINK Solar kun je terecht voor advies op maat en vakkundige installatie van zonnepanelen voor je huis in Halsteren. Naast particuliere installaties zijn wij ook de specialist op het gebied van installaties bij bedrijven, verenigingen en scholen. BINK Solar is als betrouwbaar familiebedrijf onderdeel van de BINK groep.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Groene investering

Investeren in het laten plaatsen van zonnepanelen in Halsteren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook financieel gezien zeer aantrekkelijk. Door het hoge rendement verdien je de aanschaf binnen 6 jaar terug. Door de verschillende subsidieregelingen en belastingkortingen die vanuit de overheid zijn opgezet wordt het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Halsteren nog aantrekkelijker gemaakt. Voor meer informatie over de voordelen van zonnepanelen kan je terecht op onze zonnepanelen pagina.

Service en onderhoud van zonnepanelen in Halsteren

De professionele plaatsing van zonnepanelen is niet het enige, bij BINK Solar bieden wij uitgebreide service en onderhoudsmogelijkheden in Halsteren. Particuliere installaties hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig in de garantietermijn van 10 jaar. Met name bij grote installaties raden wij je, vanwege de complexiteit van deze systemen, aan om de zonnepanelen te combineren met een servicecontract. Binnen het service contract wordt de installatie van afstand gemonitord op onregelmatigheden. Bij constatering van onregelmatigheden neemt de 24-uurs service dienst van de BINK groep contact met je op om de situatie te bespreken en gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Hiernaast bestaat het servicecontact uit een zonnepanelen verzekering die schade aan de installatie vergoedt veroorzaakt door onheil van buitenaf. Binnen deze verzekering worden ook de gederfde opbrengsten vergoed. Als je er helemaal verzekerd van wilt zijn dat je zonnepanelen in Halsteren en omstreken op en top onderhouden worden kan je ons servicepakket nog uitbreidden met een jaarlijkse inspectie op locatie inclusief reiniging van de zonnepanelen. Voor meer informatie over ons servicepakket kan je terecht op onze onderhoudspagina of neem contact op met een van onze adviseurs.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Merken zonnepanelen Halsteren

Voor meer informatie over de investering in zonnepanelen kan je geheel vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina. Heb je liever direct contact met één van onze productexperts over de installatie van zonnepanelen in omgeving Halsteren? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op +31 (0)76 599 1700.