Zonnepanelen Halsteren

Bij BINK Solar kunt u terecht voor advies op maat en vakkundige installatie van zonnepanelen voor uw huis in Halsteren. Naast particuliere installaties zijn wij ook de specialist op het gebied van installaties bij bedrijven, verenigingen en scholen. BINK Solar is als betrouwbaar familiebedrijf onderdeel van de BINK groep.

Groene investering

Investeren in het laten plaatsen van zonnepanelen in Halsteren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook financieel gezien zeer aantrekkelijk. Door het hoge rendement van 10% tot 14% verdient u de aanschaf binnen 8 jaar terug. Door de verschillende subsidieregelingen en belastingkortingen die vanuit de overheid zijn opgezet wordt het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Halsteren nog aantrekkelijker gemaakt. Voor meer informatie over de voordelen van zonnepanelen kunt u terecht op onze zonnepanelen pagina.

Service en onderhoud van zonnepanelen in Halsteren

De professionele plaatsing van zonnepanelen is niet het enige, bij BINK Solar bieden wij uitgebreide service en onderhoudsmogelijkheden in Halsteren. Particuliere installaties hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig in de garantietermijn van 10 jaar. Met name bij grote installaties raden wij u, vanwege de complexiteit van deze systemen, aan om uw zonnepanelen in Halsteren en omstreken te combineren met een servicecontract. Binnen het service contract wordt uw installatie van afstand gemonitord op onregelmatigheden. Bij constatering van onregelmatigheden neemt de 24-uurs service dienst van de BINK groep contact met u op om de situatie te bespreken en gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Hiernaast bestaat het servicecontact uit een zonnepanelen verzekering die schade aan uw installatie vergoedt veroorzaakt door onheil van buitenaf. Binnen deze verzekering worden ook de gederfde opbrengsten vergoed. Als u er helemaal verzekerd van wilt zijn dat uw zonnepanelen in Halsteren en omstreken op en top onderhouden wordt kunt u ons servicepakket nog uitbreidden met een jaarlijkse inspectie op locatie inclusief reiniging van de zonnepanelen. Voor meer informatie over ons servicepakket kunt u terecht op onze onderhoudspagina.  

Merken zonnepanelen Halsteren

Voor meer informatie over de investering in zonnepanelen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina. Heeft u liever direct contact met één van onze productexperts over de installatie van zonnepanelen in omgeving Halsteren? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op +31 (0)76 599 1700.

Referenties

De Groenestraat in Achtmaal draagt steentje bij aan het milieu door zonnepanelen!

Familie van Laerhoven uit Achtmaal heeft ervoor gekozen om hun steentje bij te dragen aan he...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Halsteren Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar