Op zoek naar een zonnepanelen specialist in de Haagse Beemden, Breda? BINK Solar!

BINK Solar, onderdeel van de BINK Groep, is een zeer betrouwbaar familiebedrijf uit Breda. Bij BINK Solar bieden we echt vakmanschap, niet alleen wat betreft de installatie, maar ook voor advies. Zonnepanelen kunnen we leveren aan bedrijven, particulieren, scholen etc. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK Solar mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland noemen.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen in de Haagse Beemden

Sparen mét rendement!

Steeds meer banken verlagen de rente van de spaarrekening. De gedachte dat een spaarrekening geld oplevert is dus verleden tijd. Verschillende banken in Nederland geven zelfs 0% spaarrente, oftewel een spaarrekening die geen rendement oplevert. In Zwitserland zijn er zelfs banken die een negatieve rente hanteren. Hieruit kunnen we opmaken dat de financiële wereld aan het veranderen is, en sparen geld kost. BINK Solar heeft daar een mooi alternatief voor. Je kunt er namelijk beter voor kiezen om je spaargeld te investeren in je woning! Zonnepanelen zijn een prachtig alternatief, want die leveren zo’n 10% tot 15% rendement op. Geen enkele bank kan je dit financiële rendement geven.

Het gebruik van zonnepanelen in de Haagse Beemden breng veel voordelen met zich mee

Het gebruik van zonnepanelen biedt veel voordelen. BINK Solar heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in Breda al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Geen onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers

Kortom, zonnepanelen laten installeren op je pand in de Haagse Beemden is een zeer goede investering, waar je jarenlang profijt van zal hebben.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

De service en het assortiment van BINK Solar

BINK Solar biedt een uitgebreide service tijdens het gehele traject: van aanvraag tot plaatsing! Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer over zonnepanelen in de Haagse Beemden?

Heb je nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in de Haagse Beemden? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur! Als je liever direct contact hebt, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.