Op zoek naar een zonnepanelen specialist in de Haagse Beemden, Breda? BINK Solar!

BINK Solar, onderdeel van de BINK Groep, is een zeer betrouwbaar familiebedrijf uit Breda. Bij BINK Solar bieden we echt vakmanschap, niet alleen wat betreft de installatie, maar ook voor advies. Zonnepanelen kunnen we leveren aan bedrijven, particulieren, scholen etc. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK Solar mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland noemen.

Zonnepanelen in de Haagse Beemden: sparen mét rendement!

Steeds meer banken verlagen de rente van de spaarrekening. De gedachte dat een spaarrekening geld oplevert is dus verleden tijd. Verschillende banken in Nederland geven zelfs 0% spaarrente, oftewel een spaarrekening die geen rendement oplevert. In Zwitserland zijn er zelfs banken die een negatieve rente hanteren. Hieruit kunnen we opmaken dat de financiële wereld aan het veranderen is, en sparen geld kost. BINK Solar heeft daar een mooi alternatief voor. U kunt er namelijk beter voor kiezen om uw spaargeld te investeren in uw woning! Zonnepanelen zijn een prachtig alternatief, want die leveren zo’n 10 tot 15% rendement op. Geen enkele bank kan u dit financiële rendement geven.

Het gebruik van zonnepanelen in de Haagse Beemden breng veel voordelen met zich mee

Het gebruik van zonnepanelen biedt veel voordelen. BINK Solar heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in Breda al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Geen onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers

Kortom, zonnepanelen laten installeren op uw pand in de Haagse Beemden is een zeer goede investering waar u jarenlang profijt van zult hebben.

De service en het assortiment van BINK Solar

BINK Solar biedt een uitgebreide service tijdens het gehele traject: van aanvraag tot plaatsing! Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over zonnepanelen in de Haagse Beemden?

Heeft u nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in de Haagse Beemden? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur! Als u liever direct  contact heeft, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Vertrouwen in de zonnepanelen van BINK Solar!

Familie Raats uit Rijsbregen positief over de zonnepanelen van Bink Solar! De heer Raa...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Haagse Beemden Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar