Zonnepanelen Goes

Zuiniger omgaan met het energieverbruik is slechts één van de manieren om te besparen op de maandelijkse energielasten. Veel beter is om zonnepanelen te laten installeren op uw huis of pand in Goes. Dit vergt slechts om een éénmalige investering waar u maar liefst 25 jaar van kunt profiteren. Onze klanten verdienen de investering gemiddeld al terug binnen 6 jaar, dus tel uit uw winst! We zetten de overige voordelen graag voor u op een rijtje.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De voordelen van zonnepanelen op uw dak in Goes

Of u nou een particuliere woningeigenaar bent of diverse bedrijfsmatige panden in Goes bezit, met de installatie van zonnepanelen gaat u hoe dan ook veel kosten besparen. Wist u dat de energieprijzen de afgelopen 10 jaar enorm zijn gestegen? Met zonnepanelen bent u veel onafhankelijker van de schommelende en stijgende energieprijzen. Het plaatsen van zonnepanelen in Goes is ook tevens een manier om de waarde te vermeerderen van uw pand of huis. Immers gaat de interesse van kopers en huurders steeds vaker uit naar duurzame gebouwen.

U staat er niet alleen voor bij de investering in zonnepanelen. De overheid stimuleert graag ‘groene’ voorzieningen. Daarom kunt u aanspraak maken op belastingvoordelen (particulieren), fiscale voordelen (ondernemers) en subsidieregelingen (agrarische ondernemers). Als specialist in zonnepanelen, zijn wij uiteraard op de hoogte van deze regelingen en geven wij u graag passend advies.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

BINK Solar: de specialist in zonnepanelen rondom Goes sinds 2009

BINK Solar heeft al diverse zonnepanelen projecten rondom Goes met succes opgeleverd. Dankzij onze ervaring en deskundigheid, weten wij eenvoudig de juiste oplossing aan te reiken dat volledig aansluit op uw situatie en wensen. Wij verzorgen het gehele traject tot in de puntjes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat u kunt besparen? Onze productspecialisten voorzien u graag van passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.