Zonnepanelen Goes

Zuiniger omgaan met het energieverbruik is slechts één van de manieren om te besparen op de maandelijkse energielasten. Veel beter is om zonnepanelen te laten installeren op uw huis of pand in Goes. Dit vergt slechts om een éénmalige investering waar u maar liefst 25 jaar van kunt profiteren. Onze klanten verdienen de investering gemiddeld al terug binnen 8 jaar, dus tel uit uw winst! We zetten de overige voordelen graag voor u op een rijtje.

De voordelen van zonnepanelen op uw dak in Goes

Of u nou een particuliere woningeigenaar bent of diverse bedrijfsmatige panden in Goes bezit, met de installatie van zonnepanelen gaat u hoe dan ook veel kosten besparen. Wist u dat de energieprijzen de afgelopen 10 jaar met gemiddeld 6,5% per jaar zijn gestegen? Met zonnepanelen bent u veel onafhankelijker van de schommelende en stijgende energieprijzen. Het plaatsen van zonnepanelen in Goes is ook tevens een manier om de waarde te vermeerderen van uw pand of huis. Immers gaat de interesse van kopers en huurders steeds vaker uit naar duurzame gebouwen.

U staat er niet alleen voor bij de investering in zonnepanelen. De overheid stimuleert graag ‘groene’ voorzieningen. Daarom kunt u aanspraak maken op belastingvoordelen (particulieren), fiscale voordelen (ondernemers) en subsidieregelingen (agrarische ondernemers). Als specialist in zonnepanelen, zijn wij uiteraard op de hoogte van deze regelingen en geven wij u graag passend advies.

BINK Solar: de specialist in zonnepanelen rondom Goes sinds 2009

BINK Solar heeft al diverse zonnepanelen projecten rondom Goes met succes opgeleverd. Dankzij onze ervaring en deskundigheid, weten wij eenvoudig de juiste oplossing aan te reiken dat volledig aansluit op uw situatie en wensen. Wij verzorgen het gehele traject tot in de puntjes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat u kunt besparen? Onze productspecialisten voorzien u graag van passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

Gloednieuwe zonnepanelen voor de familie Bennebroek

Familie Bennebroek is sinds een aantal weken de gelukkige eigenaar van een nieuwe zonnepanelen in...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Goes Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar