Specialist voor zonnepanelen in het Ginneken

BINK Solar is een betrouwbaar familiebedrijf, waar je terecht kan voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. BINK Solar is dé zonnepanelen specialist in het Ginneken, Zuid-Nederland, en onderdeel van de BINK Groep. Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen, scholen, bedrijven, etc. Kortom: geen uitdaging is voor ons te groot! 

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen laten plaatsen in het Ginneken en wil je ze snel terugverdienen?

Lees verder!

Het is een streve van de Nederlandse overheid om zonnepanelen voor ieder segment aantrekkelijk te maken. Dat doen ze op de volgende manier(en):

Particulieren woningeigenaren
Particuliere woningeigenaren kunnen gebruik maken van de BTW teruggave. Daarmee betaalt men dus 21% minder voor zonnepanelen.

Zakelijke kleingebruikers/grootgebruikers
Zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik maken van fiscale aftrekposten. Zo kan men gebruik maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek) waarbij 55% aftrek toegepast mag worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) waarbij 28% aftrek toegepast mag worden. Daarnaast is het toegestaan om de investering in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar. Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag. In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 6 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om in zonnepanelen te investeren. Download de subsidie brochure om te zien wat voor jou van toepassing is.

Andere voordelen van het gebruik van zonnepanelen in het Ginneken

Niet alleen financieel gezien is het laten plaatsen van zonnepanelen in het Ginneken enorm aantrekkelijk. Het gebruik van zonnepanelen brengt nog velen andere voordelen met zich mee. BINK Solar heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in het Ginneken (Breda) al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Nauwelijks onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Woningwaarde stijgt
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid (dankzij slimme omvormers)


Kortom, zonnepanelen laten plaatsen op je pand in het Ginneken is een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van zal hebben.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Informatie over omvormers voor zonnepanelen in het Ginneken

Bink Solar levert diverse merken omvormers, hieronder een overzicht van de merken.

 • Omnik: een Chinese producent die inmiddels zijn voetsporen heeft achtergelaten in Europa. Prijs en kwaliteit worden goed gecombineerd, waardoor de beoordelingen lovend zijn.
 • SMA: de meest oude en betrouwbare speler op de markt zijn. Het Duitse bedrijf heeft een wereldwijde markt leidende positie.
 • Solar Edge: een uniek systeem, waarbij elk zonnepaneel individueel geschakeld wordt middels een optimizer. Hierdoor heeft schaduwvorming veel minder invloed en heb je inzicht op paneelniveau. Naast een hoge opbrengst en meer inzicht, biedt dit systeem ook meer veiligheid.


BINK Solar levert  zonnepanelen van een van de grootste zonnepanelen producenten in de hele wereld; Canadian Solar en REC.

Meer over zonnepanelen in het Ginneken?

Heb je nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in het Ginneken? Neem vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur! Wij staan je graag te woord en geven advies op maat! Als je liever direct contact hebt, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.