Bink Solar is dé Specialist voor zonnepanelen in Etten-Leur

BINK Solar is een betrouwbaar familiebedrijf, waar je terecht kan voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. BINK Solar is dé zonnepanelen specialist in Etten-Leur, Zuid-Nederland, en onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979). Geen uitdaging is voor ons te groot! Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen, scholen, bedrijven, etc.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Goedkope en groene energie opwekken in Etten-Leur?

Ga voor zonnepanelen!

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een erg goede investering! Het financiële rendement is 10 tot 14%, daarmee scoren zonnepanelen aanzienlijk hoger dan een spaarrekening. Ook voor het milieu zijn zonnepanelen erg goed. Dankzij het plaatsen van zonnepanelen op je pand in Etten-Leur, leeft je een beetje “groen”, zonder enige verandering te ondervinden.

Zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

Informatie over omvormers voor zonnepanelen in Etten-Leur

Bink Solar levert diverse merken omvormers. We leveren omvormers van de volgende merken:

 • Omnik
  Omnik New Energy is een Chinese producent die inmiddels zijn voetsporen heeft achtergelaten in Europa. Prijs en kwaliteit worden goed gecombineerd, waardoor de beoordelingen lovend zijn.
 • SMA
  SMA Solar Technology AG is in 1981 opgericht, waardoor ze de meest oude en betrouwbare speler op de markt zijn. Het Duitse bedrijf heeft een wereldwijde markt leidende positie.
 • Solar Edge
  Solar Edge heeft een uniek systeem, waarbij elk zonnepaneel individueel geschakeld wordt middels een optimizer. Hierdoor heeft schaduwvorming veel minder invloed en heb je inzicht op paneelniveau. Naast een hoge opbrengst en meer inzicht, biedt dit systeem ook meer veiligheid.

BINK Solar heeft ook verschillende soorten zonnepanelen in het assortiment. We leveren panelen van een van de grootste zonnepanelen producenten in de hele wereld; Canadian Solar.

Zonnepanelen laten plaatsen in Etten-Leur; de voordelen

BINK Solar heeft al voor vele particulieren en bedrijven in Etten-Leur zonnepanelen mogen plaatsen. Het plaatsen van zonnepanelen brengt enorm veel voordelen met zich mee, hieronder een kort overzicht. 

 • Snelle en makkelijke installatie
 • Bespaart direct op maandelijkse energielasten
 • Minimaal onderhoud
 • Energieprijsstijgingen zullen je niet langer beïnvloeden!
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Stijging van woningwaarde
 • Zeer gunstig financieel rendement


Al met al blijkt het laten installeren van zonnepanelen op je pand in Etten-Leur een zeer goede keuze. Je zult jarenlang profijt hebben van deze beslissing!

"Zonnepanelen geplaatst met het oog op duurzaamheid "

Familie Van Dorst, sinds 2016 eigenaar PV-installatie - "Wij wilden destijds graag ons steentje bijdragen wat betreft het milieu. Daarom hebben wij door BINK Solar zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn via de goede verhalen en ervaringen van familie bij BINK Solar terecht gekomen. Toch hebben we verschillende bedrijven vergeleken, maar uiteindelijk gaf de verkoper van BINK Solar de doorslag. Hij kwam met goede uitleg en luisterde naar onze wensen. Vorig jaar hebben onze zonnepanelen 400 kWh meer opgebracht dan de vooraf berekende opbrengst!"

Service van BINK Solar

Je kunt bij BINK Solar rekenen op garantie en service! Voor, tijdens en na plaatsing van de zonnepanelen in Etten-Leur staan we voor je klaar.

BINK Solar heeft vertrouwen in haar producten, daarom geven wij erg veel garantie. Benieuwd naar garantievoorwaarden? Neem contact met ons op!

Meer over zonnepanelen in Etten-Leur?

Heb je nog vragen over het laten plaatsen van Zonnepanelen in Etten-Leur? Neem dan gerust (en vrijblijvend) contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Etten-Leur! Liever direct contact? Bel dan even naar 076 599 1700.