Specialist voor zonnepanelen in Etten-Leur

BINK Solar is een betrouwbaar familiebedrijf, waar u terecht kunt voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. BINK Solar is dé zonnepanelen specialist in Etten-Leur, Zuid-Nederland, en onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979). Geen uitdaging is voor ons te groot! Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen, scholen, bedrijven, etc.

Goedkope en groene energie opwekken in Etten-Leur? Ga voor zonnepanelen!

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een erg goede investering! Het financiële rendement is 10 tot 14%, daarmee scoren zonnepanelen aanzienlijk hoger dan een spaarrekening. Ook voor het milieu zijn zonnepanelen erg goed. Dankzij het plaatsen van zonnepanelen op uw pand in Etten-Leur, leeft u een beetje “groen”, zonder enige verandering te ondervinden.

Zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

Informatie over omvormers voor zonnepanelen in Etten-Leur

Bink Solar levert diverse merken omvormers. We leveren omvormers van de volgende merken:

 • Omnik
  Omnik New Energy is een Chinese producent die inmiddels zijn voetsporen heeft achtergelaten in Europa. Prijs en kwaliteit worden goed gecombineerd, waardoor de beoordelingen lovend zijn.
 • SMA
  SMA Solar Technology AG is in 1981 opgericht, waardoor ze de meest oude en betrouwbare speler op de markt zijn. Het Duitse bedrijf heeft een wereldwijde markt leidende positie.
 • Solar Edge
  Solar Edge heeft een uniek systeem, waarbij elk zonnepaneel individueel geschakeld wordt middels een optimizer. Hierdoor heeft schaduwvorming veel minder invloed en heeft u inzicht op paneelniveau. Naast een hoge opbrengst en meer inzicht, biedt dit systeem ook meer veiligheid.

BINK Solar heeft ook verschillende soorten zonnepanelen in het assortiment. We leveren panelen van een van de grootste zonnepanelen producenten in de hele wereld; Canadian Solar.

Zonnepanelen laten plaatsen in Etten-Leur; de voordelen

BINK Solar heeft al voor vele particulieren en bedrijven in Etten-Leur zonnepanelen mogen plaatsen. Het plaatsen van zonnepanelen brengt enorm veel voordelen met zich mee, hieronder een kort overzicht. 

 • Snelle en makkelijke installatie
 • Bespaart direct op maandelijkse energielasten
 • Minimaal onderhoud
 • Energieprijsstijgingen zullen u niet langer beïnvloeden!
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Stijging van woningwaarde
 • Zeer gunstig financieel rendement


Al met al blijkt het laten installeren van zonnepanelen op uw pand in Etten-Leur een zeer goede keuze. U zult jarenlang profijt hebben van deze beslissing!

Service van BINK Solar

U kunt bij BINK Solar rekenen op garantie en service! Voor, tijdens en na plaatsing van uw zonnepanelen in Etten-Leur staan we voor u klaar.

BINK Solar heeft vertrouwen in haar producten, daarom geven wij erg veel garantie. Benieuwd naar garantievoorwaarden? Neem contact met ons op!

Meer informatie over zonnepanelen in Etten-Leur?

Heeft u nog vragen over het laten plaatsen van Zonnepanelen in Etten-Leur? Neem dan gerust (en vrijblijvend) contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Etten-Leur!

Liever direct contact? Bel dan even naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Aanleg zonnepanelen is keurig verlopen!

Henk Boot van Imkerij Den Hill heeft nu ook zonnepanelen. Met zijn 21 Full Black p...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Etten-Leur Meer weten? Stel uw vraag!
Vrijblijvend Contact

Openingstijden:
Op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur. Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar