Zonnepanelen Dordrecht

Het installeren van zonnepanelen in Dordrecht wordt steeds gebruikelijker. Dat is uiteraard niet zomaar! Want wie wilt er nou niet besparen op zijn maandelijkse vaste lasten en tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan beter milieu? Met slechts een éénmalige investering kunt u maar liefst 25 jaar besparen op uw maandelijkse energiekosten. Wist u daarnaast dat het uitstekende rendement van de huidige generatie zonnepanelen ertoe leiden dat u gemiddeld binnen 6 jaar uw investering terugverdient? Voldoende redenen om contact op te nemen met BINK Solar, de specialist in de levering en installatie van zonnepanelen in Dordrecht en omgeving. Ontdek vandaag nog hoeveel u gaat besparen!

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Niek Bink
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voordelen zonnepanelen op uw dak in Dordrecht

Het is klaarblijkelijk dat u met zonnepanelen op uw dak in Dordrecht gaat besparen op uw kosten. Bovendien kunt u hiermee de alsmaar stijgende energieprijzen de rug toe keren. Maar wist u verder ook dat het installeren van zonnepanelen de waarde laat stijgen van uw woning of pand in Dordrecht? Dat is zeker mooi meegenomen met de hedendaagse vastgoedmarkt! De zonnepanelen die wij leveren en installeren in Dordrecht zijn nagenoeg onderhoudsvrij – zo nu en dan kan het verstandig zijn om zonnepanelen te reinigen vanwege vervuiling door vogels. Onze zonnepanelen zijn gegarandeerd veilig en u kunt de stroomopwekking eenvoudig inzien.

Voorzieningen vanuit de overheid m.b.t. zonnepanelen in Dordrecht

De overheid juicht het gebruik van zonnepanelen alleen maar toe vanwege haar groene doelstellingen. Afhankelijk van uw situatie, kunt u de installatie van zonnepanelen op uw pand of woning in Dordrecht, profiteren van belastingvoordelen, fiscale voordelen of zelfs subsidies. Onze productspecialisten zijn op de hoogte van deze voorzieningen en informeren u graag.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Wilt u ook zonnepanelen laten installeren in Dordrecht?

Onze productspecialisten staan tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden en adviseren u naar de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op.