BINK Solar, de specialist voor uw zonnepanelen in regio Breda

Bij BINK Solar, een betrouwbaar familiebedrijf, kunt u terecht voor echt vakmanschap en een advies op maat. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep (sinds 1979) en dé specialist in zonnepanelen in Zuid-Nederland. U kunt bij ons terecht voor advies en voor installatie. De vakmannen van BINK Solar installeren zonnepanelen bij particulieren, (agrarische) bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen.

Zonnepanelen in Breda; voorzie de stad van schone energie

Zonnepanelen wekken energie op uit zonlicht, zonder lawaai, zonder brandstof en zonder bewegende delen. Het financiële rendement van zonnepanelen is zeer gunstig. Met een rendement van 10 tot 14% scoren zonnepanelen aanzienlijk hoger dan een spaarrekening!

Niet te vergeten. Het milieu, tegenwoordig erg belangrijk. Een zonnepanelen installatie laten plaatsen in Breda is een geweldige manier om een beetje “groen” te leven, zonder er veel veranderingen aan te ondervinden. Een dergelijke zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

BINK Solar heeft verschillende soorten zonnepanelen in het assortiment. We leveren panelen van het merk Canadian Solar. Canadian Solar is, over de hele wereld gezien, de 3e grootste producent voor zonnepanelen. Dit is mede te danken aan de perfecte resultaten die ze in te praktijk leveren.

Voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Breda

Het laten plaatsen van zonnepanelen brengt veel voordelen met zich mee. BINK Solar heeft dan ook voor vele particulieren en bedrijven in Breda al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Nauwelijks onderhoud
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement
  • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers


Kortom, zonnepanelen laten zetten op uw pand in Breda is een zeer goede investering waar u jarenlang profijt van zult hebben. Interesse? Wij komen graag vrijblijvend langs om samen met u de situatie te bekijken.

Tevens kunt u onze referenties alvast bekijken!

Service van BINK Solar

Zonnepanelen laten plaatsen door BINK Solar op uw pand in Breda? Bij BINK Solar kunt u rekenen op garantie en service! Wij zijn er voor u voordat de zonnepanelen geplaatst worden, tijdens de plaatsing en nadien.

Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem contact met ons op!

Meer informatie over zonnepanelen in Breda?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over zonnepanelen in Breda kunnen beantwoorden? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Breda! Als u liever direct  contact heeft, bel dan naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

De installatie van de zonnepanelen werd zorgvuldig en netjes geplaatst!

Zonnepanelen bij vier families in Breda  Onlangs installeerde BINK Solar zonnepan...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Breda Meer weten? Stel uw vraag!
Vrijblijvend Contact

Openingstijden:
Op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur. Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar