zonnepanelen-breda

Zonnepanelen Breda

Bij BINK Solar, een betrouwbaar familiebedrijf, kun je terecht voor echt vakmanschap en een advies op maat over zonnepanelen in Breda en omgeving. Wij zijn onderdeel van de BINK Groep, sinds 1979 dé specialist in elektrotechniek. Onze vakmensen installeren zonnepanelen bij particulieren, (agrarische) bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen. Staan wij binnenkort ook op jouw dak zonnepanelen te installeren?

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De voordelen op een rij

Een zonnepanelen installatie is een geweldige bron van schone zonne energie. Ze benutten de stralingsenergie van de zon en zetten deze om in elektriciteit. Het laten plaatsen van zonnepanelen levert veel voordelen op. BINK Solar heeft al bij een groot aantal particulieren en bedrijven in Breda zonnepanelen geplaatst. Hieronder lees je de voordelen van zonnepanelen op je dak:

 • Directe besparing op de maandelijkse energielasten
 • Niet afhankelijk van de stijgende energieprijzen
 • Duurzame energiebron, goed voor het milieu
 • Je woning/pand wordt meer waard
 • Goed voor het energielabel van je huis/pand
 • Hoog financieel rendement van 10 tot 14%

Wil jij binnenkort ook profiteren van een zonnepanelen installatie? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs.

pv-installatie

Wij leveren en installeren bij particulieren en bedrijven

Je wilt jouw energierekening verlagen en steentje bijdragen aan een beter milieu, maar weet je niet waar je moet beginnen? BINK Solar helpt je om jouw woning of pand te verduurzamen en tegelijkertijd jouw energierekening te verlagen.

Al vanaf de zomer van 2009 leveren en installeren wij zonnepanelen bij zowel particuliere klanten als commerciële partijen. Voor de verduurzaming van een pand of woning heb je keuze uit een breed assortiment zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen welk merk en type panelen het beste bij jouw huis of bedrijf past.

Subsidie en btw teruggave

Wist je dat je als particulier de btw op de aankoop van jouw zonnepanelen in Breda terug kunt krijgen? Bij BINK Solar hebben wij een speciaal teruggave traject waarbij we de btw voor jou terugvorderen. Dit is uiteraard op een no-cure-no-pay basis, zodat jij, als particulier, geen extra kosten hoeft te maken als er geen btw teruggevorderd kan worden.

Een ander voordeel is dat je door het terug vragen van de btw de terugverdientijd van de zonnepanelen aanzienlijk verminderd. Als je € 6.700 investeert in zonnepanelen en vervolgens de btw daarvan terugvordert, komt de netto investering op € 5.300. Door het terugvorderen van de btw bespaar je een bedrag van € 1.400. Om de berekening af te maken, de installatie van 12 zonnepanelen levert per jaar ongeveer 4.000 kilowattuur. De gemiddelde elektriciteitsprijs is € 0,23 per kWh. Jaarlijkse bespaar je dan € 900,-. De investering heeft zich zo binnen 6 jaar terugverdiend, vanaf dan geniet je nog +/- 19 jaar van gratis stroom. Dat noemen we nog eens een goede investering.

Bedrijven in en rondom Breda kunnen gebruik maken van subsidie voor zonnepanelen. BINK Solar heeft voor jou een gratis brochure gemaakt waarin alle mogelijkheden staan beschreven. Mocht je er na het lezen van de brochure niet uitkomen, kun je altijd even contact opnemen met één van onze adviseurs. Zij vertellen jou precies welke subsidiemogelijkheden er zijn op het gebied van verduurzaming binnen jouw regio. Via WoonWijs Breda, een initiatief van de Gemeente Breda, kan je ook informatie opvragen over lokale subsidies.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

In vijf eenvoudige stappen ben je in het bezit van panelen

 • Vraag een offerte op voor zonnepanelen in Breda via het contactformulier boven aan de pagina.
 • Onze adviseur neemt contact met je op om jouw doelen en wensen te bespreken. Na afloop maakt hij of zij een offerte op maat voor je.
 • Als de offerte akkoord is, kunnen we de installatie inplannen op een moment dat het jou uitkomt.
 • Regel dat je de BTW terugkrijgt. Dit kun je via ons traject doen of geheel zelfstanding.
 • Onze installateurs komen op de afgesproken tijd en datum de panelen plaatsen en installeren. Daarna geniet jij direct van je duurzame energie.
REC

Kwalitatieve zonnepanelen in Breda

Om hoge kwaliteit zonnepanelen te leveren en installeren werken wij met de beste merken en leveranciers, zoals onder andere REC en Canadian Solar. De zonnepanelen van REC staan bekend om hun minimale stroomverlies en goede rendement. Als REC Trusted installer geven wij 25 jaar vermogensgarantie, in plaats van de reguliere 20 jaar. Canadian Solar is de op twee na grootste producent van zonnepanelen ter wereld. Deze positie hebben ze te danken aan de perfecte resultaten die ze in de praktijk leveren.

Benieuwd welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jouw huis of pand in de regio Breda? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij adviseren je graag.

Service en onderhoud

BINK Solar staat voor de beste kwaliteit in product en service. Wij kunnen ons voorstellen dat een investering in zonnepanelen een hele stap is. Je wilt er zeker van zijn dat je kiest voor de beste partij, met een eerlijke prijs. Als je besluit de zonnepanelen via BINK Solar aan te schaffen en te laten installeren, profiteer je van de kennis van een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar ervaring heeft.

Kies je voor BINK Solar dan bieden wij een standaard garantie van 10 jaar. Daarnaast ben je verzekerd van een systeemgarantie van 5 jaar. Omdat wij een van de weinige REC Trusted Installers in Nederland zijn, geven wij op de REC panelen die wij hebben geplaatst 25 jaar productgarantie en 25 jaar arbeidsgarantie (onder de 25kW).

kopen

Kies voor expertise uit de regio

Een zonnepanelen installatie laten plaatsen in Breda is een geweldige manier om groene stroom op te wekken en bovendien op je energierekening te besparen. Heb je, na het lezen van deze informatie, nog vragen over het kopen en plaatsen van zonnepanelen in Breda? Neem dan vrijblijvend contact op met BINK Solar, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur in de gemeente Breda! Als je liever direct contact wilt, bel dan naar 076 599 1700.