Op zoek naar een zonnepanelen specialist in Bergen op Zoom? BINK Solar!

BINK Solar staat voor echt vakmanschap, bij ons kunt u niet alleen terecht voor een installatie, maar ook voor advies vooraf! Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat onderdeel is van de BINK Groep (sinds 1979). Daarnaast mogen wij ons dé zonnepanelen specialist in Zuid-Nederland noemen. Wij kunnen zonnepanelen leveren voor particulieren, scholen, overheden etc.

Geen uitdaging gaan we uit de weg dus neem gerust contact met ons op!

Zonnepanelen in Bergen op Zoom: goed voor uw energielabel!

Bij de verkoop van een woning is het verplicht om een energielabel aan te vragen. Uit onderzoek is gebleken dat een pand met een gunstig energielabel makkelijker verkocht wordt ten op zichtte van een pand met een minder gunstig energielabel.

Als er op een woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom zonnepanelen geplaatst worden, krijgt men een verbeterd energielabel. Dit is aantrekkelijker voor kopers of huurders.

Andere voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Bergen op Zoom

Het financiële rendement van zonnepanelen is zeer gunstig; 10% tot 14%. Daarmee scoren zonnepanelen veel hoger dan een spaarrekening! Voor het gebruik van zonnepanelen is geen brandstof nodig, enkel zonlicht.

Het plaatsen van zonnepanelen brengt, naast het financiële rendement, veel andere voordelen met zich mee. Hieronder een kort overzicht.

  • Makkelijke en snelle installatie
  • Directe besparing op maandelijkse energielasten
  • Onderhoudsvrij
  • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
  • Schone energiebron
  • Lange levensduur
  • Woningwaarde stijgt
  • Hoog financieel rendement

Al met al blijkt het laten installeren van zonnepanelen op uw pand in Bergen op Zoom een zeer goede investering. U zult er jarenlang profijt van hebben! Neem contact met ons op als u interesse heeft of bekijk alvast onze referenties.

BINK Solar; service en assortiment

Het assortiment van BINK Solar bestaat uit verschillende soorten zonnepanelen van het merk Canadian Solar. Over de hele wereld gezien is Canadian Solar de 3e grootste producent voor zonnepanelen. Deze positie hebben ze te danken aan de perfecte resultaten die ze in de praktijk leveren.

Service

Heeft u al zonnepanelen laten plaatsen op uw pand in Bergen op Zoom door Bink Solar? Dan kunt u rekenen op garantie en service! Wij begeleiden u in het gehele proces, voor, tijdens en na het plaatsen van de zonnepanelen.

Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem contact met ons op!

Contact over zonnepanelen in Bergen op Zoom?

Met BINK Solar kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen als u nog vragen heeft over het plaatsen van zonnepanelen in Bergen op Zoom. Onze vakmannen staan voor u klaar!

Liever direct contact met de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Bergen op Zoom? Bel dan naar +31 (0)76 599 1700.

Referenties

Zonnepanelen horen bij onze duurzame instelling!

Bij Lodders Boomkwekerijen BV hebben wij de SMA Core-1 geplaatst. De installatie v...

Bekijk referentie
Zonnepanelen Bergen op Zoom Meer weten? Stel uw vraag!
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar