zonnepanelen-bergen-op-zoom

Zonnepanelen Bergen op Zoom

BINK Solar staat voor echt vakmanschap, bij ons kun je niet alleen terecht voor een installatie, maar ook voor advies vooraf! Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat onderdeel is van de BINK Groep. Daarnaast mogen wij ons dé zonnepanelen expert in Zuid-Nederland noemen. Wij kunnen zonnepanelen leveren voor particulieren, scholen en (agrarische) bedrijven in de gemeente Bergen op Zoom en omgeving. Geen uitdaging gaan we uit de weg, dus neem gerust contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

De voordelen van zonnepanelen Bergen op Zoom

Het plaatsen van zonnepanelen in de gemeente Bergen op Zoom brengt veel voordelen met zich mee, namelijk: 

 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Woningwaarde stijgt
 • Goed voor het energielabel van je huis/pand
 • Hoog financieel rendement

Al met al blijkt het laten installeren van zonnepanelen op je pand in Bergen op Zoom een zeer goede investering. Je zult er jarenlang profijt van hebben! Neem contact met ons op als je interesse hebt of bekijk alvast onze referenties.

Het assortiment & de service van BINK Solar

Als familiebedrijf richten wij ons op een persoonlijke service en de beste kwaliteit zonnepanelen. BINK Solar is onderdeel van BINK Groep. Een familiebedrijf dat ondertussen meer dan 40 jaar ervaring heeft in de elektro branche. De kwaliteit van onze service en producten houden we hoog door trainingen en samenwerkingen met de beste leveranciers. Bovendien hebben wij oog voor je persoonlijke situatie en bekijken wij ter plaatse in de gemeente Bergen op Zoom welke optie het meest geschikt is voor jou.

kopen

Service in Bergen op zoom

Wil je graag zonnepanelen kopen in Bergen op Zoom via BINK Solar? Bij ons ben je verzekerd van een systeemgarantie van 5 jaar. Bovendien zit er op alle zonnepanelen een standaard garantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van maar liefst 25 jaar. Onze specialisten spreken je graag over de mogelijkheden van zonnepanelen in Bergen op Zoom. 

Zonnepanelen assortiment

Om een hoge kwaliteit zonnepanelen te garanderen werken wij met de beste merken en leveranciers, zoals Canadian Solar en REC. Canadian Solar is de op twee na grootste producent van zonnepanelen ter wereld. Deze positie hebben ze te danken aan de perfecte resultaten die ze in de praktijk leveren. De zonnepanelen van REC staan bekend om hun goede prestaties als er (deels) schaduw op de panelen valt en de lagere systeemkosten. 

Benieuwd welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jouw huis of pand in Bergen op Zoom? Of wil je meer weten over onze garanties en services? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag direct een offerte aan!

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

In 5 stappen panelen op jouw dak

 • Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Bergen op Zoom.
 • Spreek je wensen over zonne-energie en je situatie met ons door.
 • Plan de installatie in op een moment dat het jou uitkomt.
 • Ontvang de btw terug, bijvoorbeeld via ons btw teruggave traject.
 • Bespaar op je energierekening en profiteer van alle voordelen.

Btw teruggave en subsidies

Wil je de btw van jouw investering in zonnepanelen in Bergen op Zoom terugvorderen? Dat is mogelijk met ons btw teruggave traject. Je kunt het ook zelf regelen maar wij nemen het graag voor je uit handen. Wij hebben dit al voor vele particuliere klanten gedaan en je hoeft niets te betalen mocht het toch niet lukken.

Heb je een bedrijf in de gemeente Bergen op Zoom en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een subsidie voor zonnepanelen? Maak dan gebruik van onze gratis beschikbare brochure waarin wij alvast alle mogelijkheden voor jou op een rijtje hebben gezet. Download op deze pagina de brochure of kom in contact met onze adviseurs om ze te spreken over de subsidiemogelijkheden.

subsidie

Terugverdientijd berekenen

Door gebruik te maken van de btw teruggave kun je de terugverdientijd voor zonnepanelen verminderen. Stel je voor dat een gezin 6.700 euro investeert in zonnepanelen. De btw van de investering kan worden teruggevorderd. Hierdoor komt de netto investering op 5.300 euro. Deze installatie levert per jaar ongeveer 4.000 kilowattuur. De gemiddelde besparing per jaar is 900 euro, voor de komende 15 jaar. De investering heeft zich in 6 jaar terugverdiend.

installateur

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Als je nog vragen hebt over het plaatsen van zonnepanelen in Bergen op Zoom, kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op deze pagina. Onze vakmannen en adviseurs staan voor je klaar! Liever direct contact met de meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Bergen op Zoom? Bel dan naar +31 (0)76 599 1700.