Zonnepanelen bedrijf

BINK Solar installeert zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er zich op de markt afspeelt en hebben wij veel tevreden klanten. Hierdoor garanderen wij een uitstekende dienstverlening voor uw zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw bedrijf profiteert u van vele pluspunten. U kunt onder andere gebruik maken van fiscale voordelen. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op uw bedrijfspand in de vorm van subsidies en belastingaftrek. BINK Solar heeft specialisten die u graag voorzien van vrijblijvend advies en informatie.

5 garanties voor zonnepanelen op uw bedrijf

BINK Solar biedt een aantal garanties waar u van profiteert als u zonnepanelen op uw bedrijf neemt. Bekijk hieronder onze garanties;

 • Totaalpakket
  Advisering, engineering, installatie en service van uw zonnepaneleninstallatie op uw bedrijf
 • Prijs/prestatie
  Topkwaliteit! Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Grote merken die voldoen aan hoge standaards
 • Bedrijfszekerheid/betrouwbaarheid
  Onderdeel van de BINK Groep. Al meer 35 jaar ervaring
 • Service
  Wij bieden een standaard systeemgarantie van 5 jaar. Voor zonnepanelen geldt een standaardgarantie van 10 jaar en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar
 • Service- en onderhoudscontract
  Een jaarlijkse inspectie op locatie, 48-uurs storingsservice, uitgebreide garanties en verzekeringen van de installatie (optioneel)

Monitoring van zonnepanelen op uw bedrijf

Met ons prachtige gebruiksvriendelijke monitortingssysteem heeft u inzicht in uw opbrengsten. Dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse prestaties van uw installatie kunt u gemakkelijk bekijken. Ons uitgebreide rapportagesysteem informeert u regelmatig per e-mail over de prestaties van uw zonnepaneleninstallatie op uw bedrijf. De monitoring kan bij elk merk en alle omvormers worden toegepast.

Zonnepanelen op uw bedrijf?

Bij BINK Solar voorzien we u graag van vrijblijvend advies en informatie. Wij denken graag met u mee naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. U kunt contact opnemen met één van onze medewerkers. Als u liever direct een medewerker wilt spreken bel dan +31 (0)76 599 1700. Wij staan u graag te woord!

Referenties

Winkelcentrum de Roselaar legt zonnepanelen aan

“BINK Solar kwam als beste uit de bus met hun zonnepanelen , zowel qua techniek, prijs...

Bekijk referentie
Zonnepanelen bedrijf Nog vragen? Wij helpen u graag.
Bink Groep
Bink Elektro
Bink Beveiliging
Bink Solar