Zonnepanelen Achtmaal

BINK Solar is uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen in Achtmaal! Het verschil met andere aanbieders zit hem in de omvormers, de kwaliteit van de zonnepanelen en, niet te vergeten, onze kennis, kunde en jarenlange ervaring van onze adviseurs en monteurs. Ons team levert, installeert en adviseert over zonnepanelen bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren. Door de vele jaren ervaring hebben we specifieke keuzes gemaakt betreffende de productsamenstelling.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan...
Willem Noorland
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zonnepanelen Achtmaal;

Je voordelen

Het hebben van zonnepanelen op je dak brengt, naast de besparing op je maandelijkse energielasten, meer voordelen met zich mee. Hieronder vindt je nog een aantal voordelen:

  • De overheid investeert mee. (Neem contact met ons op voor vragen over belastingvoordelen en subsidieregelingen)
  • Zonnepanelen vergen nauwelijks onderhoud.
  • Zonnepanelen zorgen voor waardevermeerdering van je pand.
  • Je bent niet afhankelijk van de stijgende energieprijzen.
  • De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt 6 jaar.
  • Zonnepanelen zijn een duurzame investering, je profiteert 25 jaar van een lagere energierekening
  • Onze klanten ervaren energie opwekken als een geweldig gevoel! Lees de referenties.

Onderhoud van zonnepanelen in Achtmaal

Zonnepanelen vergen nauwelijks tot geen onderhoud. Desondanks is het soms wel noodzakelijk om een preventieve controle uit te laten voeren.

Voor grote installaties waar weinig toezicht op is, raden wij aan een extra verzekering af te sluiten. Hiervoor bieden wij je een service contract aan. Indien er dan onregelmatigheden worden geconstateerd wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Als het nodig is komen we langs om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Tevens ben je met ons service contract verzekerd tegen onheil van buitenaf.

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Ook willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK Solar uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Het is nog maar een korte periode, maar als ik het verreken mag ik niet klagen. Door mijn positieve ervaring met BINK Solar zijn ze zeker aan te raden!"

Neem contact op voor zonnepanelen op je dak in Achtmaal

Heb je ook interesse in een zonnepaneleninstallatie op je dak in Achtmaal? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten via het contactformulier bovenaan de pagina. Als je liever direct een specialist wilt spreken bel dan 076 599 1700.